Kort & gott :)


Merry Christmas to all :)


Dan före dan före dopparedan

Jaha då var det snart julafton, va mysigt. Är klar med julklapparna och handlat det som jag ska ha med mig till min syster till julbordet, allt är fixat, utom en sak... julstädningen, men vi blir inte hemma på julafton så det kanske inte gör nåt :). Har varit förkyld i helgen, är väl fortfarande förkyld, men jag är inte förvånad för jag blir förkyld vid jul nästan varje år, tråkigt.
Har idag gjort lite julgodis, det är gott men blev inte helt perfekt, men jag är nöjd :)


Mozartkulor, ischoklad och snöbollar MUMS

Om man ska sätta en lukt på julen så luktar den så här

Apelsin och kryddnejlika, det är iallafall mitt tycke :)

Julemys hos familjen Jansson/Vikholm :)



Julpyssel

Har gjort en egen julgrupp, det är kul att ha nåt man gjort själv, så är det så dyrt att köpa färdiga, men jag hade redan en kruka hemma då blir det billigare.



Har jobbat inatt, har sovit väldigt dåligt, men nu är jag ledig hela helgen, det är skönt och bara vara på helgen ibland och inte ha nåt inplanerat :) så vi får se vad som händer.

Det är så kul...

Att hålla på att designa bloggar, om inget krånglar. Är inte så bra på det men roligt är det iallafall, kan inga svåra saker.
Här är två jag gjort: Ulrika & Anna

Helgen

I helgen har jag jobbat fre, lör, sön 7.30-13.00 har gått väldigt bra. Annars har det varit en väldigt lugn helg, lucia på Alvas dagis i fredags, det är så fint när de små barnen sjunger :) vill ha en liten knatte där själv nån dag. På lördagen kom Pontus och sov över här, vi sjöng lite singstar och spelade snowboard på vårat playstation, så skulle jag upp och jobba på söndag så Mange skulle gå upp med Pontus, men han hade gått upp själv och satt sig vid datorn, han är så söt och duktig :). När jag kom hem så blev det lussebullsbak, men Pontus ville inte baka så jag fick rulla katterna själv, det blev 64 st. Ett storbak tycker jag själv.
Har ringt till vårdcentralen idag för att kolla upp mina leverfläckar, har hur många som helst, hoppas att det inte är nåt fel på dom, men man ska väl kolla dom ibland, har tagit bort en förut och jag tycker inte om sprutan, men annars går det bra.
Idag kommer nog två underbara tjejer och hälsar på mig (Frida och Tuva), får se om det blir en promenad eller bara inne och leka lite :)


                   Mange ute och leker i snön hihi

God morgon alla glada

Ska snart åka och jobba, känner mig hyfsad pigg idag. Igår var jag och köpte lite julklappar, eller iallafall två. Bra att man hittar nåt iallafall.
Köpte även en plastgran på rusta, klädde den igår, lite tidigt kanske men det är mysigt :) Smilla bara älskade granen, eller rättare sagt kulorna (dom är av plast) det gick inte många timmar innan granen låg på golvet och spiran i toppen var trasig, den var ju tyvärr av glas.
Idag på eftermiddan ska jag på luciafirande på Alvas dagis, det är så gulligt att se dom små gå lucia :)

Nej dags att cigga och åka.


Inte den bästa bilden, men visst är det mysigt med gran

Julklappar

Ja imorgon får jag ta tag i det här med julklappar, har ju en del kvar att köpa. Vet inte ens vad vi ska köpa än men det är väl bara att gå runt och kika överallt och förhoppningsvis hittar man på nåt kul. Mange och jag ska iallafall köpa nåt gemensmt till hemmet, men nåt litet ska han väl få ändå :) nåt tips?
Börjar att jobba klockan två och så jobbar jag till imorgon bitti kl åtta, sen blir det shopping.
Nej, nu måste jag äta nåt så jag orkar jobba.

Det är inte sant!

Kommer in möss eller råttor i vår vägg och så kommer dom inte ut, dom idioterna. Det luktar apa, vad fan gör man åt nåt sånt här? Så nu är det väl dax att flytta ut i stora rummet igen :(. Det är andra gången på kort tid som det händer, jag blir så matt.
Har inatt varit bosatt i gästrummet där det inte luktar lika illa.
Ska in på stan en sväng nu.
Ha det bra!

Kaosrum klart

Äntligen är jag klar med vårat kaosrum, det var på tiden, vi har ju bara bott här sen sista februari :) så nu har vi ett pyssel/gästrum. Jag är så glad.



Var och köpte en ny kaffebryggare idag men gissa vad, kannan gick sönder, ska se om jag får byta den imorgon annars är det väl bara att köpa en ny. Vad är det för fel på mig? Det är så irriterande, jag ska tydligen ha sönder allt :)

Kaffe

Är sjukt sugen på kaffe, men för det första så har Smilla haft ner min kaffebryggare så kannan gick sönder och för det andra så mår nog inte magen så bra av det heller så det kanske var lika bra att hon hade sönder den. Men kaffekärring som jag är så är det inte lätt att vara utan.
Idag har jag iallfall ätit riktig mat, kyckling och ris och jag tror att det gick bra för magen. Det är så jävla jobbigt att ha magproblem, man blir ju helt trött och slut och värst är det på förmiddagarna.

Tycker om att det har kommit en del snö men alla kanaler på teven funkar inte så bra när det snöar så jag fick vara utan desperate housewives, lite tråkigt tycker jag.
Vi måste fixa det problemet, det lyckas alltid vara störningar när jag ska titta på nåt.
Nu blir det sängen och en bok.

God natt!

Dumma mage

Fy vad är det med min mage egenligen, har ont och svårt att äta. Får mest i mig fil och blåbärssoppa, har ätit lite mos och fiskbullar idag. Måste försöka äta mer riktig mat imorgon så jag får tillbaka krafterna, är helt slut. Kaffe är ju helt uteslutet så jag funderar på om huvudvärken kommer av koffeinbrist.

RSS 2.0