Förkyld :(

Är så förkyld så det är bara soffan som gäller nu, kan inte sova på nätterna heller, har så jävla svårt att andas. Det är så drygt att vara tjock i hela huvudet, skönt att jag har klarat mig ifrån magsjukan iallafall, peppar peppar.

Kör ett riktigt greys anatomy maraton, har lånat fyra säsonger av Frida så det är tur att vi har två tv så Mange får se på OS-helvetet.Här kommer en sällsynt bild på min älskling med skruvdragare i handen :)

Älskar dig Mange :)

Före och efter

Nu är sovrummet så gott som klart, lite upp på väggarna bara och så skulle jag vilja ha ett nytt överkast :)

Före
Efter
Skulle inte vara helt fel att ha en liten väggtv istället för det där åbäket, men man kan inte få allt på en gång.
Jag blev iallafall helnöjd med resultatet :)

Vår i bloggen iallafall

Upptäckte att bloggen inte blev så vårig med svart och beige ändå, så nu kanske jag får lite vårkänslor när man tittar in här iallafall :)

Man måste väl framkalla våren nånstans.

Känner lite stick i halsen, hoppas att jag inte blir sjuk, har så mycket jag vill göra i hemmet bl.a få klart sovrummet, det fattas nån taklist och städning sen är det bara att flytta tillbaka in, blir lite frustrerad av att jag inte får bära för tungt för då kunde jag flytta in sängen själv men det får bli ett jobb för Mange. Får väl inse mina begränsningar nu.
Det kommer före och efterbilder på sovrummet när det är helt klart, blir såå nöjd, kommer nog må som en prinsessa där inne :)

Kort på magen den 15 feb


Tycker magen bara växer och växer, det är så roligt att se och känna, tycker kanske inte det blir lika kul som höggravid men nu bara njuter jag :)

Känner bebisen nån gång varje dag nu, längtar tills Mange får känna så det blir mer verkligt för han oxå, nog för jag ibland får tanken, åh är det verkligen sant, och kommer på mig med världens flin i hela ansiktet :)

Ultraljud :)


Våran lilla bebis :)


Här ser man fötterna på bebisen :)


Näsan och munnen och hjärtat syns tydligt :)

Äntligen har vi sett lilla plutten, bilderna blev mer suddiga när jag scannade dom men jag tycker man ser ganska bra.
Den lilla är beräknad till den 21 juli :) nästan samma tid som var innan.

Grattis :)


Ny vecka då

Idag har jag varit med Frida och Tuva på lyviksberget och shoppat lite, blev så lycklig att dom hade min tapet igen, sist jag var dit var den ju slut, så nu var jag bara tvungen att köpa den. Var även på dollarstore och köpte två bodys och två par byxor till bebisen, vet att det är lite väl tidigt att handla bebiskläder men jag var bara tvungen att köpa dom.


Som fondvägg i sovrummet kommer bli hur bra som helst, resten av väggarna ska bli beiga :)

När jag kom hem så frös jag så fruktansvärt mycket så jag bäddade ner mig i soffan och somnade ett slag, ingen bra idé verkar det som för jag vaknade med världens huvudvärk, hoppas den går över av sig själv annars får jag väl ta nån tablett, vill undvika att äta för mycket värktabletter nu.

Grattis :)


RSS 2.0