Fotboll och promenad

Ställde klockan på 8 i morse, jag skulle in till stan och titta på Pontus som spelade sportlovsfotboll, dom var så duktiga och vann första matchen med 4-2 och andra med 7-0, så dom gick vidare till semifinal, men där förlorade dom, tråkig, såg inte den matchen, men det var så kul att titta på dom två första iallafall.

Lade mig och vila en stund när jag kom hem, har så väldigt ont i ryggen så jag tog en tablett oxå, det är väl dags att gå till kiropraktorn igen då, men det är så dyrt. Kände sen för en promenad så jag ringde till Frida men fick inget svar, då provade jag till Yvonne och hon var precis på väg ut med hundarna så då blev det ca en timmes skogspromenad, det var superskönt ute.

   

Mörker

Satt här vid datorn i godan ro när det blev kolsvart, strömavbrott. Det blev alldeles tyst, jag som älskar när det är mörkt och tyst, fast bara när jag ska sova, detta var inget kul, så var jag ensam hemma oxå. Men så kom Manges föräldrar och syster och hämtade mig, så åkte vi in till Manges mormor och åt pizza, det var skönt att inte vara själv. Nu får vi hoppas på att ljuset stannar kvar :).

Smilla

Nu får Smilla äntligen börja gå ut, hennes stygn blev taget på fredagen, så nu blir hon utekatt på riktigt :)


Utmanad

en rolig utmaning

Jag har blivit utmanad av Ullis

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

  1. Vad heter du?  Marina
  2. Ett ord på fyra bokstäver? Myra
  3. Flicknamn:  Miranda
  4. Pojknamn:  Magnus
  5. Yrke: Meterolog
  6. Färg:  Mörkblå
  7. Klädesplagg: Mysbyxor
  8. Mat:  Makaroner
  9. Sak i badrummet:  Morgonrock
  10. Plats/stad: Malmö
  11. Orsak att vara sen:  Morgontrött
  12. Något man skriker: Mange!
  13. Film:  Mamma Mia 
  14. Något man dricker: Mjölk
  15. Band:  Mando Diao
  16. Djur: Mus
  17. Gatunamn:  Melbins väg
  18. Bil:  Mercedes
  19. Sång: Maniac
  20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: Mys
  21. de jag utmanar är:

Jessica
Frida
Maria
Johanna

Melodifestival

Ska nu snart iväg och jobba dygn, det känns så långt innan man är där, men sen brukar det gå finfint.

Igår var det melodifestival igen då, var vid Yvonne och Göran (manges föräldrar) och tittade, det slutade med att jag satt själv kvar och tittade :). Har inte ringt och röstat nånting, men jag höll på EMD och Velvet, ett bidrag gick ju iallafall vidare till globen, det var ju bra. På Eurovision songcontest i maj, bär det av till Karlsborg och Malin, Mattias och en liten bebis som då har kommit ut i dagens ljus, det är en tradition vi har och träffas då, förra året var Malin här, vi brukar väl försöka köra vartannat år, det är så kul :), men nytt för i år blir alkoholfritt för Malin ammar ju, men det ska nog bli lika roligt ändå :)

Nej nu lär jag åka, ska in och tanka före jobbet oxå.
Ha en bra dag, det ska jag försöka ha :)

Jobbhelg

Ja, då ska man jobba denna helg, natt inatt och dygn på söndag så jag är ledig hela lördagen iallafall, då blir det melodifestival på kvällen, hoppas det är nå bra låtar då.

Undrar om hon känner Mange?


Jag menar att texten stämmer ganska bra med honom hihi.
För övrigt tycker jag låten är riktigt bra :)

Brrr vad kallt det är ute.

Skulle behöva ta mig en promenad, men det är så kallt. Konstigt att man alltid har nåt att skylla på för att slippa röra sig :).
Kanske att man skulle ta fram dansmattan till tv-spelet och rocka loss då får man iallafall röra sig lite + att det är grymt kul oxå, bara att dra ner persiennerna så ingen kan se mig :)

Har haft en mysig helg och alla hjärtans dag med min älskling, det blev god mat och melodifetivalen, vi hade till och med efterrätt mums. Fick en bukett röda rosor av mannen :) Jag älskar dig Mange <3

Idag har vi varit på kalas till Pontus, som egentligen fyllde i lördags, annars har jag sytt en dyna till lilla soffan i hallen och städat lite, ska väl ta fram snabeldraken oxå om jag orkar, vi får se. Nej nu blir det dans :)

Grattis Pontus




Det var några dar sen...

som jag skrev ett inlägg, förutom utmaningen.
Händer väl inte så mycket, jag är fruktansvärt trött på kylan nu, men vem är inte det.
Har jobbat dygn i helgen och natt inatt så nu är jag långledig hihi.
Idag var jag och kastrerade Smilla, det var så synd om henne, hon "grät" hela vägen till Smedjebacken, tror att det värsta som finns för henne är att åka bil eller att sitta instängd i en bur. Sen skulle hon vara i buren i ett mörkt rum i tre timmar, jag bara hörde hur hon "grät" där inne, men dom sa att hon skadar sig mindre i buren så vi fick hålla oss så vi inte skulle släppa ut henne före, min lilla älskade tjej.



På torsdag ska jag till veterinären igen fast denna gång med Agnes, hon har börjat få kala fläckar på kroppen så det är lika bra att kolla upp vad det är så hon inte blir helt skallig, min stora älskade tjej.



Har hundra saker som borde göras i hemmet, men det är mycket roligare att pyssla, har gjort en födelsedagspresent till Alva som fyller i mars och så har jag tittat på ett avsnitt av Bones, så jag har ju egentligen fullt upp ändå, men kanske att jag tar en runda med dammsugaren, vi får se om jag orkar :)

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Ulrika!!!

Regler:
Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.


Detta är Manges pappa, Göran hemma vid i deras kök.

Jag utmanar:

Carolina
Frida
Jenny
Jessica
Lovisa
Maria

Konstig?

Ja, jag är nog lite konstig. Har som sagt var varit seg idag men nu på kvällen känner jag mig piggare, fick ett ryck och diskade och städa undan i köket, med tanke på vad klockan är så är det egentligen sovdax (22.37).

Var med Alva till sporthallen idag, hon skulle på simskola, men man fick inte vara med och titta så det var tur att Elin blev med så att jag slapp sitta själv och fika :)

Nej jag kanske skulle gå och städa lite mer när man är i farten :)


Trött

Undrar hur många rubriker som denna det finns? Men det bara är så, man blir helseg när det bara är grått och inget solljus.
VILL ha vår nu!




Min helg + måndag

I fredags jobbade jag natt och fortsatte på lördagen till 13.00 för jag hade bytt ett skift och jobbade igen då.
På lördagen när jag slutade jobbet var jag och storhandlade så nu har vi fyllt uppp kyl och frys. Sen var jag så trött och slut i kroppen så jag var tvungen att lägga mig en stund, kändes nästan som jag var sjuk, men jag var nog bara väldigt trött.
Strax före 17.00 gick jag, Frida, Tomas och Tuva ner till Haggebadet där det var midvinterblot, det var så fint med eldarna och alla fyrverkerierna, mange var inte med för han var hos en kompis och spelade dator den lilla grisen :).




Tuva äter korv, hon är för go.



Igår tog jag hand om allt skräp som ska sorteras, vi är fruktansvärt dåliga på att köra iväg sånt så det blir en hel det varje gång man får ork attt göra det.
Sen gick jag, Frida och vovvisarna en kall men skön promenad, trodde ett tag att jag skulle frysa rumpan av mig, jag var tvungen att värma vetesäcken när jag kom hem :)

Idag jobbade jag 8.00-14.30 sen gick jag och mötte Mange utanför Toyotacenter för vi skulle in och kika på bilar, men alla som dom hade var tyvärr för dyra, vi ska ju bara ha en extrabil som går billigt, vi får väl se om vi hittar nån.
Åkte senare på kalas hos syster Elin som fyller 22 på torsdag, hade ingen present, har beställt en men den har inte kommit än, tråkigt, men hon fyller ju inte idag iallfall.
Fick hjälpa henne att montera ihop en byrå från Ikea som var skitsnygg, vill ha en sån själv, jag är nog lite underlig men jag tycker att det är roligt att montera möbler :)


Denna var det, hemnes byrå från Ikea

RSS 2.0