Imorgon åker vi till Turkiet :)Då bär det av imorgon då, underbart att komma till värmen ett slag, man har väl inte haft den bästa semestern än med regn och regn.
Allt är nerpackat och hemmet hyfsat städat så nu kommer den riktiga semestern :)

Ha det så bra hemma i Sverige allihop :)

Bröllopsfest, kalas & vinkväll

Har varit lite av varje sen jag gick på semester. I lördags var det bröllopsfest för Maria och Andreas som har gift sig, det var jättekul med femkamp, mycket dricka och god mat. Söndagen var inte riktigt lika kul, var slö hela dagen men mådde inge dåligt iallafall.

Måndagen bjöd på kalas hos underbara lilla Tuva som fyllde tre år, vart tar tiden vägen, det går alldeles för fort :) (låter ungefär som en mormor när man skrver så).

Igår var jag medbjuden till Malous kompis Maria på vinkväll, det var jättemysigt att sitta några tjejer och bara babbla, dricka vin och käka ost och kex, (tack för jag fick komma:).
Innan vi åkte dit var jag hundvakt åt Luna, den lilla busen, hon bara hoppa och bet på mig när jag försökte ta bort henne från jorden hon ville gräva i. Yvonne skjutsade dit mig och hade Kenai med sig men Luna som inte har träffat nån annan hund än var lite rädd men man såg att hon ville gå fram och leka men vågade inte :)
Låg uppe vid Yvonne och pressade lite i solskenet, ska försöka få lite grund innan man far till Turkiet.

SEMESTER!!!

Då var semestern här, äntligen. Jag har fyra veckor ledigt framför mig, känns underbart, slutade åtta i morse.
Har lite inplanerat bl.a turkietresa och fest imorgon lördag så ska jag försöka komma iväg till Karlstad och Karlsborg och hälsa på, men det kan man ju ta mitt i veckan nu :).
Ska nog börja semestern med att städa undan lite, känns inte så kul men det är skönt att få det gjort så slipper jag sen.
Ska väl oxå försöka greja klart Idas och Sonnys program som jag och Frida håller på med, men Frida har blivit förkyld så det är dumt att träffa henne på några dagar (du får krya på dig, många kramar).
Kalas för Tuva blir det nog iallafall på måndag :).

Sovmorgon...underbart:)

Idag har jag haft sovmorgon, vad skönt att slippa vakna av en klocka. Nu har jag bara tre dar kvar sen är det semester.
Det är skönt att vara ledig idag iallafall. på schemat idag blir det städa och tvätta mm, ta hand om hemmet. På lördag blir det fest för Maria och Andreas som har gift sig, det ska bli roligt :)

Igår följde Elin med mig hem efter jobbet, först tog vi oss en promenad på en timme, sen låg vi inne och tittade på film, en slödag helt enkelt, när jag hade skjutsat hem Elin så körde jag igång och gick och plockade lite, mest med kläder, har säkert sagt det förut men säger det igen, det är så tråkigt att vika in tvätt!
Lilla Luna

5 skift kvar...

Sen är det semester :), hoppas på väderomslag tills dess.
Har nyss vilat lite efter jobbet, känner mig mörbultad i hela kropper för jag var vid kiropraktorn igår och det gjorde så ont när han masserade så jag nästan började grina, men jag höll ut. Det är lite otäckt när det knäpper och knakar men vi får hoppas jag blir bra i ryggen nu då.


Manges farmors pool ute på parkeringen :)

Längesen!

I lördags var första gången på länge som jag och Frida festade, det var jättekul att parta med henne :).
Det blev Selmas och sen trädgårn, men jag är kanske för gammal för att gå dit, kändes så iallafall.

Idag har vi varit och provkört en bil som vi kanske ska ha som extrabil, en Nissan Micra, vi får se om det blir ett köp.


En liten räser :)

Annars är jag ständigt trött känns det som, det är så jäkla drygt, ligger och vänder och vrider mig på kvällarna och kan inte sova, det är inte så kul när man ska upp på morgonen.

RSS 2.0