Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt Tuva för första gången, det gick jättbra. Vi ritade lite, läste, gick till lekparken tills Tuva sa: "Nu vill jag gå hem till Magnus", så vi gick hem igen och åt lite frukt, Tuva, Mange och jag. Sen ringde Frida och kom och hämtade henne och jag ska nog ta mig an disken för att sen laga mat, Kyckling i ädelostsås, det är svingott :)


Stulen bild från Frida

Imorgon är jag ledig på förmiddagen fram till två, sen jobbar jag till åtta på torsdag morgon & så jobbar jag fredag, lördag och söndag 7.30-13.00, men på lördag ska jag på fest iallafall men jag blir såklart nykter, skulle alldrig klara att dricka och sen upp och jobba tidigt dagen efter.

Nej, nu väntar disken.

Min helg...

I fredags var jag ut och tittade på balen, blir så avundsjuk, jag vill oxå ta studenten och gå på balen igen. Alla är så himla fina :). Jag var mest där för att titta på Sandra (Manges kusin) åhh vad fin hon var.




Vacker som en prinsessa :)

På kvällen åkte jag upp på knutsbo till Yvonne och Görans kompisar och badade utomhus bubbelbad, det var helt underbart att sitta i när det regnade, tog mig lite vin och nån cider med.

Lördagen bjöd på lite pyssel utomhus hos Frida, jag började att måla en trädgårdsbänk medans Frida och hennes mamma planterade blommor, så blev jag bjuden på mat oxå, alltid godare att bli bjuden (fast det var jag som stekte köttet), lövbiff, strips, beasås och grönsaker, det var mumma.

Vid 18-tiden åkte jag och hämtade Elin för hon skulle sova över, Mange var i Västerås på party. Vi grillade massa gott och drack vin och öl, sen blev det en super god efterrätt, vit chokladpannacotta med chokladcrispmousse, det bara smälte i munnen. Sjöng massor med singstar oxå, väldigt jämnt blev det :).
Vet inte vad klockan var när vi bestämde oss för att krypa ner och titta på film (Twiglight) superbra film, har sett den några gånger nu.


Grillat


Efterrätt

Igår blev det en slödag, planterade lite blommor i en utekruka bara, som jag har ställt på trappen, sen slappade jag och Elin mest.


Fin blomma i en växt jag trodde inte hade blommor :)

Nya blomgruppen.

Jag fick en idé (hör du det Gurra), jag skulle använda en teservis att plantera blommor i, men grejen var den att jag hade bara kannan och mamma hade kvar kopparna/skålarna så jag fick köra byteshandel med henne, hon fick fyra andra skålar av mig och jag fick hennes :), det gick ju bra.

Här är resultatet:




Storasyster ringde här om kvällen och frågade om vi skulle sjunga singstar, och det ville jag ju, så här är en bild på mina fina syskonbarn :)

Karlsborg

I fredags började jag jobba klockan 14.00 så jobbade jag till 13.00 på lördagen sen tog jag bilen och åkte till Karlsborg, hem till Malin, Mattias och lilla söta Nellie, hon var så himla gullig, go och snäll :). Det är fjärde året i rad som jag och Malin träffas och tittar på schlagerfinalen, blev lite besvikna igår för att det inte var nån spänning i röstningen, men annars var väl låten som vann ganska bra. Det var iallafall jättekul att åka och hälsa på dom.




Nellie i sin schlagermundering :)


Fick henne att le oxå :)



Mamma och dotter redo för schlager.


Fan va bra jag passar med en bebis i famnen :)

Ont!

Har så grymt ont i axlar, skulderblad, nacke och huvud, Mange försökte massera mig igår kväll men det gjorde alldeles för ont, vet inte vad det är för fel, skulle behöva gå till en kiropraktor men det är så jäkla dyrt.

Idag har jag gått med hundarna och sen åkte jag ner till Frida och hjälpte henne att måla schabloner på en vägg, det var bokstäver och stod Tuvas mysrum, det var kul och det blev bra tycker jag, fast vi aldrig gjort det förut. Var sen med Alva på simskola, det är kul att följa med men man får ju inte vara med där nere och titta och det är tråkigt.

Till kvällen så grillade jag och Mange, det är så gott med grillat, mums :), har även hunnit med att hjälpa Mange att rensa ur hans garderob men det var inte lätt för alla kläderna tyckte han ju så mycket om (även de han aldrig använder), men lite tog vi bort iallafall :).

Möbelrenovering.

Hittade en stol hemma vid Manges föräldrar som behövdes rustas rejält och detta blev resultatet :)

Före:


Efter:



Blev väldigt nöjd med resultatet.

Annars har jag jobbat natt inatt och så har jag varit på två promenader med hundarna.
Var iväg till Elin och åt lunch, potatis, lax och grönsaker, supergott.
Chefen ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon istället för på torsdag, så det blev så istället.
Jobbar sen fredag natt och sen åker jag till Malin på lördag och tittar på eurovision songcontest, hoppas att det går lite bättre detta år :)

Känner mig duktig :)

Klockan är nu 10.40 och jag har jobbat dygn. Jag åkte direkt när jag slutade klockan åtta och hämtade Bamse och Kenai och tog mig en promenad, dom var väldigt trötta, är väl för tidigt att gå upp för dom :). Åkte hem och klippte gräset, eller jag var tvungen att åka upp till Yvonne och Göran och sno lite bensin men sen klippte jag hela gräsmattan, väl klar så körde jag igång en tvättmaskin och nu sitter jag och äter en stor tallrik yogurt och softar lite. Tänk vad mycket man kan få gjort om man går upp tidigt :), duktiga jag hihi...

Får se vad dagen har har att erbjuda :)

7 år

Idag har det gått 7 år sen jag träffade Mange, fan vad tiden går fort :) Älskar han lika mycket som då om inte mer :)




Taget samma år vi träffades. Båttur på Haggen.

Annars så har jag en skitdag idag, vill bara krypa under täcket och ligga där hela dagen, men gör jag det så får jag väl ångest för det med.

Seeg!

Känner mig trött och seg hela tiden, den här veckan har jag sovit till ungefär 10-11 på morgnarna, jag som brukar vakna ca 8-9 annars, behöver väl sova antar jag.
Jag har nyss dammsugit hela huset, det var behövligt, kanske att jag passar på att greja lite i trädgården nu när det är fint väder.
Sen kommer lilla Alva och ska sova över här, vi får se vad vi hittar på för roligt :) håller vädret i sig får vi ta att tillbringa en del ute.

Nej, dags att gå ut i vårsolen :)

Cinderellakryssning

Japp, nu har vi varit på kryssning och ätit gott, druckit gott, dansat och haft jättesköj :).


Bussen dit



På båten


Min snygga älskling :)


Punka på bussen på hemresan, inte jättekul direkt, blev kvar en timme i Ramnäs
i väntan på byte av däck.



Nya skor inköpta på båten


Valborg...

Jaha då var valborg över då, hade jättetrevligt med grillning på kvällen och en massa öl, känns som sommar :). Vi hade lite gäster här och några sov över oxå så idag har vi suttit ute i det varma vädret och bl.a tittat på Mange, Tobbe och Marcus som har varit på taket och klättrat för att sätta upp våran nya antenn så nu får vi hoppas på bättre bild. Tyckte lite synd om Mange som är väldigt höjdrädd men han var så duktig som fixade det ändå, älskar dig Mange. Jag har även suttit och grejat lite i rabatterna, det är lite roligare när det är fler som sitter med ute så man har nån att prata med.


Planterade såna här i rabatten, hoppas att dom trivs.

Igår på dagen var jag hem till Frida och hjälpte dom lite med Loka som har så ont, stackars liten. Hon har fått stora sår av fästinghalsbandet som hon inte tålde, det såg hemskt ut men hon repar sig nog snart.

Imorgon drar vi ut på kryssning, det ska bli så roligt att åka båt :)

RSS 2.0