Hur trött kan man va?

Är så trött hela tiden, jag är nog inte den enda som blir så trött på hösten men till saken hör att jag inte kan sova så bra på nätterna, dels för Mange är så dryg och vänder och vrider men ibland kan jag helt enkelt inte slappna av och somna, ligger vaken i flera timmar, drygt.

Idag när jag kom hem från jobbet så dammsög jag hela huset, plockade undan lite, tvättade och diskade för att inte somna, så jag kan sova inatt istället, men så la jag mig en stund på soffan och vilade iallafall tills Mange kom hem, ca en timme.

Har oxå gått en promenad med Yvonne och hundarna idag, igår gick jag med Frida, Tuva och deras hundar, tycker jag har kommit igång lite med promenaderna, ska försöka hålla i det nu.


Tänk om man kunde somna så här skönt som vår lilla Smilla som
tar upp hela sängen :)

Seg på att blogga oxå men jag ska försöka bättra mig :)

Lite bilder på min älskling :)


Mange med lilla Arvid i famnen, kusin Emmas son, så söt :). Han passar grymt bra med en bebis i famnen. Älskar dig Mange.


Smilla är så trött, ligger och sover på Manges mage. Mange sover oxå.


Ute med båten på fisketur, ingen lycka där inte :)


Älsklingen fixar med bilen :)

LITE BILDER PÅ BAMSE, KENAI & LUNA

10 sept....

Ja då var det redan 10 då och det betyder att jag varit rökfri i 10 dagar :), går ganska bra men det är jobbigt ibland.
Är inte så ofta jag skriver här, vet inte varför, har väl inget att skriva.
Var vid Frida igår kväll och tittade på skräckis, älskar skräckfilmer och det är roligare att titta med nån mer, annars får jag alltid titta själv.
Idag har jag städat nästan hela huset, började att städa tvättstugan och sovrummet här om dagen, men sen blev det inget mer, men nu är det klart :), skönt.
Ikväll kommer Emelie hit och har aloe vera visning, får se vad det är för nåt då.
Nej ska ta och gå till Hagge handel och köpa lite margarin, så jag kan baka lite, det glömde jag köpa igår.
Ha det bra!!!

Trotsar regnet :)

Jag och Frida trotsade regn och blåst och tog en ca 1 timmes promenad i skogen, det var härligt att komma ut ändå, men man skulle ha haft mössa på sig.

Tack alla som stöttar mig i min sluta röka tid och för att ni gillade min nya design :)

Dag 3

Är inne på tredje dagen rökfri, känns bra men är lite jobbigt ibland, tänk att det ska vara så svårt att sluta med ett gift som bara gör en sjuk i längden. Det blir säkert bättre och bättre desto fler dagar det går, känner sug just nu.


RSS 2.0