Nissan

Har lämnat in Nissan för den hoppar och har sig, hoppades att de skulle hitta felet men att det skulle bli så dyrt, vad arg jag blir. 7000 för en ny del, vilket vi inte ska betala, få se om de kan sätta i en begagnad som de inte vet passar utan att vi ska stå för kostnaden om det inte går, isåfall provar vi det men om vi får betala 3600 och det inte funkar då får det vara och vi får åka runt och skumpa tills bilen säckar ihop helt. Blir tokig på bilar.

Nånting roligare: Var till barnmorskan idag och alla prover var jättebra, magens mått var ett litet plus, så det är en tjockis där inne, men så länge han/hon mår bra så gör det inget :) bara det går att klämma ut den. Längtar så jag håller på att bli tokig.

Idag blir det bio med Frida och Jenny, vi ska se nya twilight, eclipse, åh som jag har längtat efter den :)


4 veckor kvar

Nu är det bara fyra veckor kvar tills bebisen förhoppningsvis vill titta ut :). Ska jag vara ärlig så börjar jag tröttna nu på att vara tjock, känner mig stel, stor och otymplig, lite mysigt är det oxå så klart :) men nu vill jag se hur bebisen ser ut.


Så här känner jag mig ibland.

Var iväg på stan idag med Frida och köpte en bomullsfilt med barbapappa på åt bebisen, så köpte jag ett litet babyapotek med bl.a nagelsax och febertermometer.

Barnmorskan

Har idag varit hos barnmorskan :) Allt såg bra ut och den lilla har fixerat sig, åh vad spännande det är. Hjärtljudet låg på 155, så högt har det inte varit förut, undrar om det är en liten flicka kanske. Vill att den kommer ut nu så jag får se hur den ser ut.

Var på stan här om dagen och då kom det fram en farbror som ursäktade sig och sa att det var en mörkhårig flicka i min mage, kusligt om det stämmer :)

Imorgon ska jag och klippa mig och slänga i färg, så skönt att få det gjort, kanske man känner sig lite frächare. Sen ska vi iväg på första föräldrargruppen på eftermiddagen, det ska bli kul.

RSS 2.0