Nattgäster

Har haft systers barn Pontus och Alva här inatt, mycket legobygge har det blivit och så har vi spelat dator, pysslat och ritat.
Idag packade vi ryggan med mackor och varm choklad och begav oss ut i skogen på picknick, så passade jag på att plocka lite dekoration till min kruka på trappen :)


Så söta och fina ungar :)


Äntligen :)

Har äntligen fått upp något på den tomma väggen i vardagsrummet :), tavlorna köpte jag i Ullared och väggorden fick jag av söta, gulliga, underbara vän Frida, blev såå glad.
2 månader snart, ändå så svårt...

Är snart två månader sen jag slutade röka, har rökt lite, mest när jag har druckit alkohol men nu även nån mer gång, kan inte fatta att det fortfarande är så svårt att låta bli, är sugen hela tiden tycker jag. Man är så jävla dum när man börjar, men tyvärr så fattar man inte det då, får väl försöka kämpa på även fast jag mår skit ibland och känner dragningskraften till denna giftpinne, kommer förhoppningsvis bli att må bättre.

Svårt är det oxå att jag är så sötsugen hela tiden, har redan gått upp i vikt och det är inte heller kul, men man kan ju inte låta bli allt så idag har jag köpt en liten påse lösgodis som jag får tugga på hemma hos Frida till greys anatomy, gott gott. Bort med det dåliga samvetet...

För övrigt har jag varit med Frida och Tuva till Smedjebacken där vi bl.a gick på Nisses och köpte halloweenkostym åt mig och Mange, för det blir fest nästa helg :) ska bli sååå roligt.

Roligt vin :)

Var idag på systemet och köpte vin, var bara tvungen att köpa detta :)


Aporna heter Anders, Göran och Ove haha. Hoppas bara att det är gott nu då.

Nu är jag ledig till på tisdag eftermiddag. Imorgon ska vi på 70-årskalas, det är Manges farmor som fyller år. Sen på söndag åker vi på kryssning, det ska bli riktigt roligt :) Snart hem till Frida och bli bjuden på lunch, hoppas på god mat :)

Påhitt från helvetet....

EPILATOR!

Helgen

Har inte hänt så mycket i helgen, jag har jobbat 7.30-13.00 fredag, lördag söndag.

I fredagskväll var vi vid Manges familj och åt, pusslade och drack lite vin :). Nu har vi alltså kört igång och pussla igen, ett tusen-bitarspussel men det är svårt ändå.

Igår när jag kom hem från jobbet åkte jag och Mange till Frida, Tomas och Tuva för de ville ha hjälp med en sak på datorn och så blev vi bjudna på fika, smarriga bullar :). När vi kom hem körde jag igång med bullbak och medans bullarna jäste gjorde jag en tacopaj, kände mig hur huslig som helst.

Dagen är bara slö och slapp, kanske en promenad, vi får se.


Blev jättenöjd :)

RSS 2.0