Barnvakt


Har varit barnvakt åt mina gulliga syskonbarn Pontus och Alva idag, vi har haft så mysigt. Först tog vi en promenad och hälsade på Bamse och Kenai ( inte Yvonne och Jessica ) det är hundarna dom vill träffa =). När vi kom hem satt vi och spelade lite dator, åt lite och sen gick vi ut och spelade fotboll, blev trött av att bara vara målvakt, så är det när man inte har en gnutta kondis.

Igår var jag i Borlänge med Jessica och Amanda. Köpte INGENTING vilket är väldigt ovanligt, jag kan shoppa rejält ibland.

Är nu så trött så det blir väl bara att cigga och sova. Godnatt

Dagen efter....

Ja då var man bakis då, men man har väl bara sig själv att skylla på. Kul var det igår iallafall och då kan man ta lite hvudvärk. Nästan alltid är det roligast på förfesten tycker jag, visseligen så var det ju sexparty och det var kul att vara på ett sånt. Nu ska jag slänga mig i soffan en stund för att sedan gå på kalas.
Ha det bra!

Det är FEST!!!



Ikväll blir det sexparty och sen blir det folkan, det ska bli så himla roligt =)
Ha en bra helg!!

Tisdag :)

Idag har jag varit inne på stan med Frida,vi hann inte så mycket för sen skulle jag på personalmöte. Vi var inne på dollarstore och jysk och kikade lite, synd att lönen inte har kommit in på kontot än så man kunde shoppa lite. Jag får väl ta shoppingen i Ullared sen istället.
Tack Frida för att du orkade vänta när jag var på möte.

Senare tog vi en promenad i det underbara höstvädret, Tuva och hundarna var med oxå. Lilla busungen ville springa ifrån oss, men hon hann inte så långt : )

Har även precis färgat håret, inget chockerande utan som jag alltid ser ut ungefär, men det blir ju lite snyggare utan utväxt.


Grattis!!

Grattis Jessica på 16-årsdagen Kram

Supernöjd

Här kommer lite före och efterbilder på vårat vardagsrum som vi har fixat i helgen,jag blev så himla nöjd, det kanske ni kan se.

FÖRE





EFTER



   

Nu har Mange kommit hem och han tyckte det blev jättesnyggt, det roligaste var att han inte visste om att jag skulle göra om : )

 

Synd om mig!

Imorgon åker Mange till London så jag blir helt ensam ända till måndag. Jag tror vi aldrig på våra 6+ år har varit ifrån varandra så länge. Jag älskar honom så mycket att jag vill ha honom i närheten jämt.....Puss på dig Mange

Plötsligt händer det......

















Fick tio röda rosor av min älskling när han kom hem igår,
hör inte till vanligheten. Han är så söt min gris....

Klarat det!

Jag klarade att ändra min blogg helt själv, är så glad : ) Hi hi...... Självklart tog jag hjälp av designadinblogg.se den sidan är super.

Stolt!

Idag är jag så stolt över mig själv, ställde klockan på 8.00 och gick en morgonpromenad med Yvonne och hundarna. Tänk om man lyckas fortsätta med det, iallafall när jag är ledig, då kanske magen försvinner lite, vore ju härligt att gå ner en storlek eller två.

Shoppingresa


Då bär det av till Ullared den 15 oktober, fan va kul, har bokat motell så man slipper åka fram och tillbaka på en dag. Hoppas julsakerna har kommit, nu när man har hus behöver man lite mer fönsterbelysningar.

Så söt


En lite nyare bild på Smilla, hon växer så fort, det är lite tråkigt. Idag har hon fått varit ute två gånger, hon verkar tycka det är kul, hade hoppats på att hon var lite mer rädd, men det kommer nog gå bra ändå att ha henne som utekatt.

Måla

Håller på att plocka ner och måla listerna i vardagsrummet, dom är nu gröna men ska bli vita, måste nog måla flera gånger, det är tråkigt. Tänk om det fanns en mirakelfärg som man bara behövde måla en gång med, då skulle det gå så mycket fortare. Men jag tycker att det är ganska kul att måla och pyssla. Har innan målat panelen i köket vit så det kommer nog en bild på mitt fina kök längre fram. nu ska jag ut och måla igen....

Det svåraste som finns.....

är nog att sluta röka, jag vill så gärna men, man måste verkligen ta sig i kragen. Jag beundrar alla som lyckas, men nån gång ska det väl bli min tur att lyckas oxå. Om man tänker efter, hur svårt kan det vara egentligen, sen slutar man och det enda man kan tänka på är att ta en cigg. Så är det iallafall för mig.
Men en vacker dag ska jag FIMPA!!!!

Karlstad

I helgen var vi i Karlstad och hälsade på Mia, Niklas och charmtrollet Wilmer, vilken söt unge. På fredagen var det utgång, det var skitkul att festa med Mia, det var ju ett tag sen, och pojkarna fick stanna hemma medan vi drog ut på krogen. Lördagen var lugn med en Ikeashopping och spel på kvällen, måste försöka att komma iväg lite oftare och hälsa på : )

RSS 2.0