Snart jobb

Ska snart iväg och jobba, kommer att jobba 14-08 i morgon bitti, ganska skönt att komma igång igen så man vet om man ska jobba eller inte. Har nu varit ledig en vecka utan att veta om jag ska jobba, det är ganska jobbigt att inte veta hur dagen kommer bli, man kan ju inte planera nåt direkt i förväg.

Igår var jag med Frida och hämtade Tuva på dagis och så åkte vi en vända till Nisses och kikade lite, sen träffades vi på kvällen och tittade på Top model och beställde ur oriflame.
Däremmellan var jag med Yvonne och Jessica in på MM och Dollar store, hittade inte mycket där heller, lite senare åkte dom in till Mc donalds och kom hit och åt med mig, det var mumsigt.



Nej nu måste jag nog åka om jag ska hinna handla före jobbet.
Ha en bra dag.

Städat och tacos

Idag har jag rensat, dammat och dammsugit i vardagsummet. Har även satt upp vägglampor som jag köpte när vi var i Ullared för flera månader sen men nu är dom uppe.
Var sedan upp till Jessica och åt tacos, mmm vad gott det var, det var riktigt längesen jag åt det.



Imorgon ska jag och äta lunch på China town med jobbarkompisarna sen blir det p-möte, första för detta året, ska nog träffa Elin på stan och gå och kika lite, det är ju löning :). Får väl försöka att hålla i pengarna lite.

Damn we are good :)

Är nu klara med Yvonnes rum och det blev superbra. Glömde att ta före-bilder men tänk er tidigt 90-tal, ljusrosa tapeter med pyttesmå vita blommor som knappt syns och en ljusrosa fondvägg med flerfärgade elefanter haha. Vill tillägga att det var Jessicas rum när hon var liten.
Tänk att vi har gjort detta helt själva :) vi är såååå duktiga.

Efter





Vi var till och med överens att tapeten var snygg :)

Renovering

Ja det är vad jag och Yvonne (svärmor) håller på med hemma vid henne, vi är inte helt överens om tapetval men det är ju inte jag som ska bo där så jag har tyvärr inget att säga till om. Började igår med det tråkiga, spackla och slipa, har lite slipning kvar sen är det bara att sätta igång med det roliga :). Vi ska nog sätta en fondvägg och sen måla resten, det blir nog jättebra när det är klart.

Vad tänker jag med?

Ibland undrar jag vad jag tänker med, köpte så fina flaskor och konstgräs, men det går ju inte att ha när man har en "vildkatt". Hon har redan efter ca 1 min haft sönder en flaska men jag får väl limma och så får jag ha dom högt där hon inte kommer åt.


Bus Smilla

Väntar nu på ett samtal som visar sig om jag ska jobba nåt idag eller inte, det är tråkigt att vänta pust....


Smilla i dockvagnen när Tuva var här och lekte en dag.

Fick tyvärr inte ta nån bild på sötungen Tuva.

Hon gömmer sig :)

Ledig

Idag var jag ledig för jag jobbade lite längre än vad jag skulle igår, vi får se om jag blir ledig imorgon med, annars ska jag iallafall bara jobba 5,5 timmar.
Har tagit mig en promenad annars har jag inte gjort mycket idag, bara slappat :) det är skönt att göra ingenting ibland.
Vet inte vad vi ska hitta på i helgen, jag kanske går upp till Yvonne och pusslar lite, vi har ju ett 2000-bitar pussel att lägga, har väl kommit en bit på väg men det tråkigaste och svåraste blir alltid kvar till sist, kan hända att det blir nåt glas vitt vin det är ju ändå fredag.
Jag har en sån här så vi får se om jag öppnar den.


Filmkväll

Igår kom Jessica och Yvonne hit på filmkväll det var kul att för en gångs skull se en film med nån mer än mig själv :), Vi åt lite blåbärspaj som jag gjort kvällen före. Mamma Mia tittade vi på, har sett den en gång innan, men jag tycker den är bra, jag blir glad av den.



Idag ska jag och jobba, börjar 14.00 och slutar imorgon bitti 8.00, ganska skönt att jobba natt tycker jag, iallafall när man får sluta kl åtta.

Lite nervös

Har varit lite nervös det senaste dygnet, sovit dåligt inatt. Nu kan jag pusta ut, har varit och tagit bort två födelsemärken, det jag var mest rädd för var ju bedövningen som gör så ont :) men det gick bra, inte behövde jag sy heller, han klippte bara bort dom sen fick jag på ett plåster, det tog mindre än tio minuter. Kan inte förstå att man är orolig för allting när man inte har nåt att oroa sig för.

Idag ska jag få lite gjort hemma har jag bestämt mig för, damsög igår så man kanske skulle ta fram moppen och torka av golven när man ändå är igång. Jag måste vika in tvätt, har hur mycket som helst på tork, det är nog det tråkigaste som finns och plocka ur diskmaskinen kommer efter det :)


Ett mirakel att man kan få med dom på samma bild, men vi har lyckats :)

Oplanerad utgång

Igår blev det en oplanerad utgång, men roligt var det. Jag åkte hem till mamma och drack lite vin och vi pratade om att kanske gå ner på Silver dollar, och så blev det :). Det var inte mycket folk ute igår men det var kul ändå, vi dansade nästan hela tiden, sen gick vi hem till mamma och jag sov över där. Tack för igår mamma :)



Idag har varit en slödag, inte för jag har mått dåligt utan för att jag mest har varit seg och trött som nästan alla andra dagar, tror jag ska klä på mig och ta en promenad, kan va skönt med lite frisk luft.

Ledig hela helgen :)

Vad ska man då hitta på? Ska nog och äta vid Manges föräldrar ikväll, det blir kreolsk gryta. min favotit :), kanske att det blir lite vin oxå, det är smarrigt. Imorgon kanske Mange ska åka till Gävle, vi får väl se hur det blir, jag blir nog iallafall hemma och bara är, det är skönt det oxå.

Igår var jag in på Vero moda och provade 7 par jeans (100 kr styck) kunde ha alla men det ska ju kännas bra oxå, hoppas jag hittar några nya jeans snart som jag tycker om.

Fan vad kallt det har blivit ute igen, tycker att det kan bli vår nu, vill ha värme, så får vi hoppas att hela sommaren blir varm och solig vilket inte är så vanligt.


:)


Monster


Ska väl inte skylla på nån annan än mig själv att jag rökte idag igen, men det är lättare att skylla på de där nikotinmonstren. Jag var duktig, men det är jag inte längre :(. Jag får ta nya tag, men det känns som ett misslyckande, samtidigt är det fruktansvärt svårt. Konstigt att de tre första dagarna gick så bra, sen har det varit ett helvete, rent ut sagt. Kände att jag inte orkade må så dåligt längre men innerst inne vet jag ju att om jag skulle stå ut att må dåligt några dagar till kanske jag skulle ha lyckats sluta, men jag orkade inte, inte nu. Det kommer att gå bra en dag men för tillfället får jag röka lite.
Fy mig! Mår väl inte bra av att röka heller i längden, jag skäms, men alla rökare vet hur jobbigt det är.

Jobba dygn

Ska snart iväg och jobba ett dygn, det ska nog gå bra. Känner mig lite trött bara har väl inte sovit superbra inatt, vet inte vad som håller mig vaken.
Idag är jag inne på min 5:e dag utan ciggaretter, känner mig såå duktig, fast det är jävligt jobbigt oxå ibland. Igår hade jag en skitdag, men jag rökte inte ialafall :)


Det ska gå det här :)

Det sprack

Jaha då sprack min nio ledighet med att dom ringde i morse och frågade om jag ville jobba för en av mina arbetskamrater var sjuk, så jag ställde upp och åkte in och jobbade i 5,5 timmar, fick ju helg ob plus extra för jag blev utbeordrad så det kommer kanske märkas lite på lönen iallafall.

När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och vila en stund, vaknade till lite inatt av att Manges pappa och bror kom hit och skulle se på hockey, men jag hade lovat att dom fick det, jag lyckades somna om ganska snabbt ändå :)
Tänkte att jag skulle ta mig ut på en promenad idag men där får jag nog tänka om, det blåser ju svinkallt.


Tandvärk och huvudvärk

Har både tandvärk och huvudvärk, fy vad drygt det är. Jag fick tid hos tandläkaren på torsdag, inge kul men behövligt, får väl kanske skaffa mig en bettskena nu så jag får slut på helvetet, har ju haft ont i tänderna lite då och då men dom hittar inget annat fel än att jag troligtvis gnisslar tänder.

Inatt sov Alva över vid oss, vi tittade på film, sjöng singstar, ritade och målade. Igår när jag hämtade henne så blev det Mc Donalds mat, inte bra jag vet men det är ganska gott ibland :). Alva målade en tavla som jag ska ha på väggen i gästrummet, när jag skjutsade hem henne så hade jag med mig grejer så pontus oxå fick måla en tavla.


Titta vad duktiga dom är :) jag valde färger

Nyårsfirande

Festen blev jättebra igår och jag som har stressat och varit orolig före, så gör jag alltid :) Vi var 13 stycken hemma vid oss, vi åt god mat och drack god dryck hihihi, smördegsinbakad fläskfilé med champinjoner och lök, potatisgratäng och svampsås, till efterrätt hade vi vitchoklad pannacotta med jordgubbar, det var mums mums.

Jag hade fixat lite lekar och tävlingar, det är alltid kul att leka lite :) Amanda och Jessica var förbi och hälsade på oxå, vi tre satt och sjöng singstar när folk ville gå och lägga sig så det var bara att sluta och då var ju klockan ca två tror jag så det var bara att krypa till sängs.


Det blev lite sånt här oxå, tycker synd om djuren, jag hade nöjt mig med
tomtebloss :)

RSS 2.0