Lite shopping med Frida på Lyviksberget

Åkte in en vända på stan med Frida idag, eller rättare sagt Lyviksberget, köpte bambupanelgardiner till altan för 10 kr längden och mattor till vardagsrummet.


Väldigt rosa men jag tror det blir jättefint när vi har satt upp gardiner oxå :)

Grattis Malin & Mattias


Är så glad för eran skull :)

Agnes i lådan :)


Lilla sötisen :)

Karlstad

Är nu hemma från Karlstad, det var så roligt att träffa dom. På lördagen när jag kom dit så åkte vi till bergvik och åt pizza, supergod med vitlök på mums, sen gick vi en runda på Ikea där jag köpte stora glas och små lyktor som man hänger i taket eller fönstret, ska nog ha dom ute på altan om det blir vår snart.


Våra nya glas.


Lilla söta Wilmer.

Sen blev det party för mig och Mia, tog en buss in till stan och först gick vi på Harrys och sen vidare till ett ställe som heter Corriander (vet inte om det stavas så), vi dansade och drack och hade jätteroligt, blev inte så många bra bilder men jag bjuder på en när vi är på väg till stan.


Dagen......

Idag har jag som sagt var varit i borlänge, hittade först ingenting men sen blev det en väggklocka från lagerhause, smink från Make up store, fejk guldörhängen från glitter och magnet från panduro. Av magneten har jag gjort en skylt till diskmaskinen där det står diskat på ena sidan och odiskat på andra, stulit idén från Frida som har en sån hihi.





Imorgon blir det Karlstad, jag ska köra bil i detta hemska väder, var ut och kollade på tåg men då skulle det ta fyra timmar och kosta 400 för enkelresa, det kändes inte så kul, så det blir bilen.
Ska nog gå och sova nu, man blir så väldigt trött av shopping.

Godnatt

Kupolen

Sitter nu och väntar på att Alva och Malou ska komma och hämta mig, vi ska till Kupolen och ännu roligare blev det när jag hittade kupolencheckar som jag fått i julklapp för 600 kronor, då får jag shoppa lite mer än vad jag har råd med hihi. Det är klart att när man har pengar så hittar man väl ingenting istället, skulle vara kul om jag kunde hitta nå snygga skor, men skor och väskor är nåt jag måste köpa när jag väl hittar nå snyggt för om jag letar så hittar jag ingenting, det är ju typiskt.

Imorgon eller i eftermiddag åker jag till Karlstad, det ska bli riktigt roligt att träffa Mia, Niklas och lilla söta Wilmer, det går så långt mellan gångerna fast det inte är så långt att åka.



MIN LILLA TÖS...

Ser snart ut som en pudel, stackarn. Vet inte om fodret har nån verkan, vi får väl se om det blir bättre över helgen annars är det väl Falun djursjukhus som gäller, tur att hon är försäkrad annars kan det bli dyrt. Hon verkar ju må bra iallafall så det är ju huvudsaken.

Ha en bra dag, det ska jag ha :)

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde!

Kopierat från Johanna :)

Lilla gumman

Våran lilla gumma Agnes blev inte bra efter veterinärbesöket förra månaden då hon fick en kortisonspruta, så idag har jag ringt igen och Agnes ska få äta specialfoder på recept, dyrt, men hjälper det är det värt det, hon är ju vår "bebis" :)



Börjar jobba kl 14 idag sen jobbar jag natten oxå och slutar imorgon bitti sen blir jag långledig, det ska bli skönt.
På lördag ska jag åka till Karlstad och hälsa på Mia, Niklas och lilla Wilmer, då blir det väl utgång för mig och Mia tror jag, vi får se om Mange hänger på oxå, det blir lite roligare om man slipper åka bil själv. Men Mange och Niklas lämnar vi hemma, så får vi tjejer gå ut och roa oss :) det blir väl rättvist.

Nej nu ska jag åka till djuraffären och köpa foder åt min lilla älskling (Agnes). Mange han får äta riktig mat än så länge haha :)

Grattis Alva



Nu har jag jobbat mitt dygn det känns skönt, och det gick ganska fort ändå.
Tittade på Robinson igår, vet inte vad jag tycker än, det har bara gått ett avsnitt och dom pratar redan om pakter, lite töntigt tycker jag att det känns.

Har börjat läsa en bok som jag har lånat av en jobbarkompis och när man väl börjat läsa är det svårt att lägga ner den, det är boken om Mia Törnbloms liv som drogmissbrukare "Så dumt", lättläst och intressant :)

Idag blir det en slödag känns det som, men man vet ju aldrig, man kan ju få nån sorts energi, behövs ju grejas lite här hemma som vanlig.

24 h

Ska snart iväg och jobba ett lååång arbetspass, ett helt dygn, det känns väldigt långt just nu, men är man väl på plats så brukar tiden gå ganska fort.

Igår var jag på 6-års kalas hos Alva, helt sjukt vad tiden går fort, tyckte nyss hon föddes :) Utav oss fick hon en klänning, två tröjor och brevpapper. Gott fika var det oxå, syster är superbra på att baka :)



Trevllig helg!

Jättebra bok

Jättebra bok som jag lånade av Lovisa. Tack för lånet :)

Trettonåriga Anna Fitzgerald har alltid funnits där för sin syster Kate - bokstavligt talat. För Anna är en så kallad designer baby, en perfekt genetisk matchning till systern, som lider av en ovanlig typ av leukemi. Hon var bara några minuter gammal när hon för första gången donerade friskt blod till sin syster. Det är kanske inte så konstigt att Anna hela livet känt sig som en reservdel till Kate.
Men nu har Anna fått nog. Kate har blivit sämre och om inte Anna donerar sin ena njure till henne kommer Kate att dö. Trots att Anna älskar sin syster vill hon inte längre att besluten ska fattas över hennes huvud. Hon uppsöker en advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egen kropp ...

Har haft mycket tid att läsa eftersom jag inte orkar göra så mycket annat. Nu är våren här, har ett litet vårtecken på bild fast jag gillar inte denna sortens vårtecken :)


En myra på våran trapp, hatar myror men dom har väl en funktion dom med.




Piggelin

Idag kom Mange hem med ett 15-pack piggelin, det är både gott och lindrar halsen, men bara för stunden. Jag får väl sätta mig och äta glass hela tiden så jag slipper ha ont :)



Har suttit och kikat lite på Ellos, vill ha sommargardiner till slut bestämde jag mig för ett par rosa, det är egentligen inte min färg men det blir så somrigt med dom tror jag :). Förberedde mig för regn oxå oxh beställde ett regnset, kan va bra att ha.





Skulle vilja beställa mer, nya dukar och kuddar till soffan, men man lär ju tänka på pengarna oxå, vilket jag inte är den bästa på att göra.

Tänk att man kan bli trött av att bara sitta vid datorn, nu blir det viloläge för min del.

Sjuk :(

Hade hoppas på att jag skulle slippa att bli förkyld, men det blir aldrig som man tänkt sig, har ont i halsen och i kroppen och känner mig allmänt slö. Fy för förkylning. Jag får bara ta det lugnt nu och vila så det går över snabbt, det är bra om det går över till helgen så jag kan jobba då, inge kul att vara sjukskriven :( och det värsta av allt är att det är så fint väder ute, när man är sjuk ska det regna och vara mulet, men jag unnar alla andra detta väder iallafall, jag får ju inte vara för självisk :)


Tack för igår tjejer :)

Vi hade tjejfest igår det var superkul, senare kom Tomas, Sonny och Jimmy oxå, dom hade grabbfest vid Tomas. Skulle varit kul om min Mange hade varit med oxå men han var i Gävle och partade.
Några bilder:



Städdag

Håller på att städar för fullt men var tvungen att ta en paus för mat, glömmer lätt sånt när man kommer igång med nåt.
Köpte vita tulpaner idag och hällde i blå karamellfärg i vattnet för att se om dom sög upp det och bara efter kort stund såg dom ut så här:



Dom blir bara mer och mer blåa, det är lite kul :)

Imorgon blir det  här hemma, vi blir bara flickor, det ska bli riktigt roligt :)
Nej nu får jag ta och fortsätta städa.

Inte 100%

Känner mig inte helt 100% kry idag, men ska jobba inatt iallafall och jag får inte bli sjuk, så är det bara.

Tänkte att jag skulle få sova ut imorse när jag ändå börjar 14.00, men då kom en liten Agnes och väcker mig, så jag fick gå upp och kolla om dom hade mat och det hade dom, inte heller ville hon gå ut, det var väl uppmärksamhet hon ville ha. Hon är inte dum för hon vet att jag vaknar om hon ställer sig och krafsar bredvid mig, är så jävla drygt.

Ska försöka få lite gjort här hemma innan jobbet, får väl se om orken infinner sig lite iallafall.

Pyssel & promenad

Har pysslat lite idag och gjort en smyckehängare och så har jag varit på promenad med Yvonne och hundarna, det var riktigt skönt att komma ut en vända.


Smyckeshängaren :)

Alva och Malou var här och fikade på förmiddagen, då hade dom med sig ett dockskåp som jag ska göra iordning, Agnes och Smilla gillade huset :)


Söta små flickor, fast Agnes ser ganska otäck ut.

Jag älskar snö, NOT!

Blir så trött, så här såg det ut när jag kom hem imorse efter att skjutsat Jessica till skolan




All snö på taket har rasat ner framför huset, det var ju bara att ställa sig och skotta och lyfta bort de stora bumlingarna inte kul. Jag var lite slö så jag gjorde bara en smal gång fram till ingången, men huvudsaken är väl att man ska kunna gå in och ut utan att behöva klättra.

Igår var jag på bio men Frida och Jenny med respektive, vi var på Män som hatar kvinnor, en jättebra film men samtidigt lite otäck. Tack för igår :)



Förhoppningsvis tar jag och Frida en skogpromenad idag, det vore ju skönt nu när vädret är lite härligare. Annars tar jag en ensam promenad, men då blir det inte i skogen, jag tycker inte om att gå själv då.

Melodifestival hos mamma

Är hemma vid mamma och ska bli bjuden på mat och kolla på melodifestivalen, har legat i ett varmt och skönt bad och läst lite oxå, har ju inget badkar hemma, vill ha! Till slut blev jag så varm i kroppen så det blev olidligt att ligga kvar.
Vi ska äta nån fiskgratäng, hoppas det blir gott, jag får ju vara försökskanin för mamma hade aldrig gjort den förut, men det blir jättegott :)


Godmorgon

Jaha, då jobbar man helg igen, 7.30-13.30 fredag, lördag och söndag, känns lite tråkigt att jobba varannan helg när alla andra är lediga, men det går väl. Man får ju helg OB oxå.
Annars händer det inget i helgen, när jag inte jobbar ska jag vara hemma och bara vara, eller kanske göra nåt hemma som behövs :)
Tittade på en film igår som Frida hade avrått mig att se men jag är trotsig och tittade, men hon hade rätt, det var ingen superfilm.

Nattgäst

Inatt har vi haft Alva här hos oss, det var så mysigt. Igår åt vi Mc Donalds pysslade och spelade lite The sims, Idag har vi tittat på film spelat lite till och tagit en promenad till Bamse, Kenai och Yvonne,  tänk vad man hinner med mycket när man går upp kl 7.

Igår när Alva satt och gjorde ett kort till mig:

Alva: Hur stavar man till moster Marina?

Jag: Det räcker väl att du skriver mitt namn.

Alva: Vad heter du då?

Söta unge :)


Alva innan läggdags, hon är lite trött :)

Ledig helg

I helgen har jag varit ledig så i fredags blev det fest på folkan, det var kul, men jag känner nästan inte igen nån, men det var mycket folk oxå så man ser väl inte alla. 

Lördagen blev seg, vaknade med dundrande huvudvärk så det var bara att upp och ta tablett, usch! det är det värsta med att gå ut, hela dagen efter kan ju bli förstörd. På kvällen blev det melodifestivalen, det var den dåligaste omgången tycker jag.

Söndag morgon åkte vi upp till Manges föräldrar och tittade på vasaloppet eller jag var bara med för att få frukost sen åkte jag hem en vända och vilade lite. 17.00 bar det av till Manges mormor som fyller år och fick god mat och fika, maten är alltid godare när man blir bjuden :)

Idag har det varit jobb mellan 7.30-13.00 och sen hem och diskade och dammsög, vill helst inte sitta still så långa stunder då blir jag så trött och måste vila och då kan jag inte sova inatt heller, det bli en ond cirkel det där.
Kanske att jag ska gå en promenad med Frida senare, ska nog ringa och höra.

RSS 2.0