Halsbränna

Finns det nå värre än halsbränna? Ja det finns det såklart men när man har det känns det inte skönt, den kommer och går, vet inte vad jag ska göra riktigt för att hålla den borta, ganska litet problem egentligen, men fy så drygt.Annars är det mesta bara bra, bebisen växer och börjar få lite ont om plats så hela magen vågar när den rör sig, tror att den aldrig sover, för det mesta är det liv och rörelse i magen, en liten vilding att vänta kanske :)

Trött är jag hela tiden nu känns det som, försöker få lite gjort i hemmet men kroppen säger stopp ibland och vill bara vila, lika bra att lyssna på sin kropp.

Sista skiftet

Nu har jag jobbat sista skiftet inatt :), känns skönt att vara hemma nu när man bara blir större och större. Nu ska vi ta tag i att färdigställa ett rum åt lilla bebisen :), är väl inte så bråttom eftersom det blir vagga bredvid mig till att börja med, men det kan vara skönt att städa ur rummet och få lite ordning, sen när bebisen är född så vi vet vad det blir för kön, då kan det vara kul att köpa mer grejer som passar.

Sitter och väntar på att Yvonne ska sluta så vi kan bege oss till nisses och kika lite, få se om man hittar på nåt kul :)

RSS 2.0