Magbild tagen 2010-03-23Nu har Mange äntligen kännt den lilla ganska bra, han blev så glad :)
Bebisen har vissa dagar som den lever loppan men ibland känner jag inte så mycket på hela dagen.
Har fått en inbyggd väckarklocka i kroppen, jag vaknar ca 7.15 varje morgon men nu när vi ställde om klockan så fick jag sova en timme till.

Grattis :)


Härligt

Äntligen har snön på framsidan ramlat ner från taket så man kan sitta ute på trappen i solen och dricka kaffe, längtar bara nu tills mina solglasögon kommer så det inte blir så skarpt för ögonen :)

Nu är jag ledig resten av helgen :) skönt att bara vara.

Shopping i Västerås

Igår var jag, Frida och Tuva på Shopping i Västerås, köpte bl.a nya gardiner till vardagsrummet eftersom jag råkat tvätta de jag köpte förra året i maskin och det fick man ju inte göra, trycket blev förstört, annars blev det lite småsaker.

Två par gravidbyxor har jag införskaffat mig, det behövs nu när jag bara växer och växer, har inte gått upp mer än två kilo än och det känns ju skönt att inte lägga på sig för mycket, men det kommer väl det oxå.
Lillen rör sig mycket, igår tror jag att den fick för sig att ligga mot blåsan hela dagen, den lilla krabaten, gick på toa stup i kvarten.

Träffat barnmorskan idag

Idag har jag varit till barnmorskan, fick höra på hjärtljuden (152), gud vad häftigt det var :), hon kände även på magen och livmodern var större än den ska vara vid den här tidpunkten, blev lite nervös för det men hon lugnade mig med att det var ingen fara. Hade jättebra blodtryck och blodvärdet var bra så jag behöver inte äta nå järntabletter än iallafall. tänk om det är så att vi gått längre än vad vi tror och det är därför som livmodern är större, eller så kanske vi får en jättebebis, vem vet.

Halvtid :)

Igår var det halvtid :) lika långt kvar som jag gått. Känns bra att tiden går ganska fort ändå, här kommer en magbild tagen igår.


Kanske inte så stor skillnad från sista kortet men jag tycker det känns som magen växer hela tiden :)
Har ännu inte ökat nåt i vikt, det måste betyda att lite av mina "reserver" används och det är ju positivt :)

RSS 2.0