Fredag, lördag, söndag.

I fredags hade jag och Mia singstarkväll med god mat, vin (alkoholfritt för mig) och massa prat, var jättekul att träffas och "festa" :).

Lördagen var vi till Manges mamma och åt mat, Manges mormor och farmor var där oxå. Vi skulle börja med ett nytt pussel men det blev inte nå tid för det, får ta det en annan dag.

Idag har jag varit vid Malou och ätit mat, bytt julklappar med pappa som oxå kom dit, det var längesen man träffade han, vi fick 500 kr, få se vad det kommer gå till då, ska försöka köpa nåt vettigt :)

Så med andra ord så har man blivit bortskämd med god mat hela helgen och det är ju inte helt fel :)
Allt är bra med magen, jag tycker nog att det börjar synas lite och illamåendet är borta, det är ju skönt.

Det var den lediga helgen, nu väntar en fullspäckad jobbvecka med bara ledigt på torsdag.

Äntligen :)

Nu har vi fått tid till ultraljud, ska bli så kul :), visseligen är det ungefär en månad kvar men kul att få tid iallafall.
Idag har jag hunnit med en promenad med Yvonne och hundarna en timme, det var skönt, måste försöka få upp flåset lite bara.
Vet inte vad som har hänt men Kenai är livrädd för mig och Mange, igår när vi klappade han så bara skrek han, efter det så är han rädd, är så tråkigt, vet inte vad man ska göra åt det. Hoppas han snart blir sig lik.


Lilla Kenai

Iväg och jobba kl 14-08, alltså natt. Illamåendet har gett med sig, nästan, det kommer smygande emellanåt men nu ska det förhoppningsvis gå över helt snart.

Brr Brr Brr kallt.

Usch vad man klagar, men när man knappt kan gå utanför dörren utan att förfrysa så får man klaga. Vi har haft som kallast 32,4 minns inte när det var så kallt sist.
Nu har jag jobbat dygn, det gick bra, nu har jag bara måndag natt kvar sen blir jag långledig, hoppas på att jag orkar städa och pyssla om hemmet då. När man mår illa så orkar man ju ingenting och så var jag förkyld oxå och då var det bara tv:n som gällde, ne lite mat nu kanske :)


Visst är det vackert med all snö iallafall :)

Tillökning :)

Tillökning i våran lilla familj, jag och Mange ska bli föräldrar i slutet på juli, vi är så lyckliga :)
Idag är vi i vecka 12 och jag har mått lite illa till och från men vi får hoppas att det går över snart, ska bli så spännande :) vill att det ska börja synas riktigt nu, men det kommer väl snart.


Början på 2010

Har börjat året med att vara trött, tät i näsan och ont i halsen, ska jobba imorgon men vet inte hur det ska gå, lär väl ringa ikväll om jag ska vara hemma. Kan ju inte sova på nätterna, så hur ska man orka jobba, jäkla skit.

Skönt att ha klarat sig från sjukdom på jul och nyår iallafall.

God fortsättning på det nya året :)

RSS 2.0