Sista jobbhelgen

I helgen blir sista jobbhelgen för min del om havandeskapspenningen går igenom, men tror inte det ska vara nåt problem, då har jag ca två veckor kvar att jobba sen ska man väl vara hemma och boa eller vad de kallar det :)

Nu är vagnen beställd, är ute och kikar på bil oxå för det är nog omöjligt att få in vagnen i våran bil som vi har nu. Så mycket mer att tänka på än vad jag trott.

Ska åka och lämna in Nissan sen så de får byta en del på avgassystemet, behöver ju inte höras att man kommer åkande :) ingen kul kostnad där heller. De ska provköra bilen och se om den hoppar nåt, för nåt mer fel är det, hoppas på att det är ett billigt fel. Man ska egentligen ha två hyfsat nya bilar och slippa alla dessa småfel men det blir ju svindyrt.

Våran lilla bebis lever rövare halva dagarna men det är ju bara mysigt :) Längtar tills den kommer ut :)

Segt med skrivandet

Det är väldigt segt med skrivandet här, är ju bloggtorka på mer än min så jag ska inte skämmas :).

Fick igår åka och göra glykosbelastning för sockret var högt sist jag var till barnmorskan, men det visade sig att det inte var nåt, skönt då kan jag fortsätta att äta min choklad och mina glassar :)

För övrigt så tycker jag att jag växer dagligen om magen, vissa kvällar är det en riktigt vilding där inne som bara tumlar runt och sparkas, andra kvällar känner jag knappt nånting, jag föredrar när lilla bebisen rör sig än så länge iallafall, men om det gör ont som dom flesta säger att det kommer att göra när den blir större och sparkas hårt så vill jag nog att den är lite lugnare.

Har nu tvättat bebiskläderna och lite påslakan som vi fick av Malou så nu är det dags att kanske fixa till garderoben så man får in kläderna nånstans.

Även dags att beställa vagn, denna ska vi ha.


kronanvagn

Långledig :)

Ska bli skönt att vara ledig lite, har jobbat lite extra idag, många sjuka nu, aldrig fel med lite mer i plånboken.
Ska snart till Yvonne och äta lite hemmagjord pyttipanna, mycket godare än köpt.
Vidare till Frida och kolla på NCIS och Desperate housewives, det blir en helkväll hemifrån.

Imorgon ska nog busisarna Pontus och Alva komma och sova över, får se vad man kan hitta på då. Blir väl bygg med lego blandat med lite spel misstänker jag.


RSS 2.0