Härlig dag

Åkte till storasyster efter frukost idag, barnen badade i poolen och vi andra satt mest i skuggan och slappade, orkade vara en liten stund i solen men det är alldeles för hett för mig :). Hem och åt lunch med Mange sen åkte jag tillbaka igen och blev bjuden på fruktsallad i lekstugekiosken, busade lite med Luna och bara myste. Nu på kvällen var Yvonne här och tittade på film.
Dax för sängen nu kanske, lite svårt att sova när vi har 30 grader inne men det är bara att gilla läget.

måndag igen

Jaha då var det måndag igen då, helgen var jättebra, har inte mått dåligt dagen efter heller, lite huvudvärk i fredags annars var det bra :).
På onsdag börjar jag jobba igen, har varit ledig två veckor, men jag jobbar bara tre veckor sen kommer min riktiga semester, härligt. Turkietresa den 1 augusti, kanske inte behövs med tanke på den här värmen, men det är skönt att komma iväg iallafall. För min del är det mycket skugga som gäller, klarar inte att ligga för länge i solen då måste jag ta en paus i skuggan i mellanåt.

L-A festen

Två dar av Ludvikafesten har gått, det har varit mycket folk, härligt väder och alkohol på det, kan det bli bättre :) får se om jag orkar ännu en dag.

Igår var jag och träffade lilla busiga Luna, så söt, hon blev en familjemedlem i torsdags.


Busig


Trött


Tandläkaren :(

Ska till tandläkaren idag och rotfylla, fy vad trökigt. Men sen kommer Mia och Niklas, då ska vi hälla i oss lite alkohol och åka in på ludvikafesten och ta nån öl oxå. Skönt att ha underbart väder i år, förra året regnade ju ludvikafesten bort. Ska väl ut fredag, lördag oxå, får försöka ta det hyfsat lugnt så man orkar, det är bara att inse att man blir äldre :)

Underbara väder

Åhh vilket härligt väder det är, äntligen sommar :). Har redan bränt mig i solen, var vid Frida och Tuva och badade i lilla poolen och dum som man är missade jag att smörja mig. Har sen varit upp till Yvonne och målat lite och då blev man ännu mer i solen men då hade jag illafall smörjt mig. Är nu hemkommen och har duschat, nu blir det bara en lugn kväll, Ska nog börja läsa en bok som jag lånat av Frida, har läst en och har 4 st framför mig, underbart med bra läsning i solen.

I helgen blir det väl ludvikafesten som gäller, har tagit semester så jag kan parta hur mycket jag vill :) Ha en bra helg!

Lek & Bus Landet

Snart bär det av till lek och bus landet i örebro, jag, Malou och barnen ska dit och leka lite. Sen blir det väl en vända inne på Ikea oxå, men nå stort blir det inte handlat idag :).

Imorgon åker vi till Västerås och firar midsommar, vi får hoppas att det iallafall är uppehåll på kvällen, håller tummarna för det.

Blir dåligt med blogginläggen nu, vet inte varför, men jag ska väl komma igång igen.

Jag får önska alla en trevlig midsommar & sköt om er nu och ha kul, det ska jag ha :)

Fam. Melins hundunge Luna

Här är lite bilder på lilla Luna som syster med familj får hämta hem efter midsommar :)








Visst är hon söt :)

För övrigt så har jag varit ute nästan hela dagen, först var jag till Malou för Alva ville att nån skulle komma och sno när hon hoppade med sitt nya hopprep, hon var så duktig att hoppa. Sen hoppade vi hage, så blev jag bjuden på lunch där oxå. Elin kom oxå en vända.



När jag kom hem så började jag trimma på utsidan av häcken, och sen har jag och Yvonne rensat hela insidan och fått bort det mesta av gräset iallafall, Mange var med och trimmade lite, men tråden på trimmern tog slut så vi får väl forsätta en annan dag, tror även att vi måste jordförbättra, det blir väl att kosta lite med tanke på att det gick en hel säck bara till hallonbuskarna.


Min hemmagjorda taklampa till sovrummet.

Hundungar :)

Har idag varit med min syster och hennes familj och tittat på 7 supersöta hundvalpar 6 veckor gamla, helt underbara var dom, men mest bet dom en i fingrarna :)

Var sen förbi vid pappa där vi blev bjudna på mat, strips och hamburgare. Pappa hade eldat i badtunnan men det var ändå för kallt för mig så det skippade jag men barnen badade en liten stund iallafall innan dom började darra som asplöv.
Är nyss hemkommen och har öppnat en flaska vin, gott.

Skål

Soppa

Började igår att äta en soppa så man ska gå ner lite i vikt, vill gå ner några kilo iallafall :), det är jättegod soppa, till och med Mange gillar den så han har oxå börjat äta den. Frukost äter jag som vanligt, kaffe och macka, det skulle nog vara svårt att låta bli den traditionella frukosten.

Ska jobba idag 8.00-14.30 sen ska jag väl försöka få nåt gjort i detta hem, denna gång ska jag städa och greja innan jag blir långledig annars blir jag så stressad så inget blir gjort ändå. Är sugen på nya mattor till sovrummet, vill ha mycket pengar! Ska till Turkiet i augusti så man får försöka hålla lite i pengarna.

Dåligt med skrivandet

Det är dåligt med skrivandet just nu, kan ju bero på det underbara vädret som har varit eller på nåt annat. Det var inte kul att vakna i morse till regnet, vill ha fortsatt sol och varmt.
I helgen jobbade jag, så var jag på Tomas och Sonnys 30-års fest som Frida hade fixat så bra :), jättekul var det men det var synd att jag inte kunde vara med helhjärtat och hälla i mig lite vin, men kul var det.
Jag ska snart dra iväg till jobbet, är på ett ställe på schemat som det känns som att jag jobbar jämt.

Mors dag i söndags :) var upp till mamma med blommor och tårta, var så himla trött så det blev inte långvarigt, hem och la mig en stund. På kvällen blev vi bjudna på middag vid Manges mormor, dels för det var mors dag och så var det födelsedagskalas för Sandra som fyllde i vecken.

Nej nu lär jag åka om jag ska hinna i tid.

RSS 2.0