Shopping i Borlänge

Var i Borlänge igår med Elin och shoppade loss lite :), det blev lite mer än vad jag tänkt mig.
Lite basic kläder fanns det ont av i garderoben :)

Färgskalan blir för det mesta ganska dov, men det är ju iallafall en turkos t-shirt med :)

Nu sitter jag och väntar på att Frida ska komma och hämta mig och sen ska vi hämta Ida vid Stationen, sen bär det av till Sunnansjö där vi ska tillbringa ett dygn hemma hos Jenny och äta gott och dricka gott, ska bli så jäkla kul att träffa tjejorna :)

Grattis!


Inte en lugn stund

Idag har jag inte haft en lugn stund, började jobba imorse kl 7.30-13.00. Efter jobbet tog jag mig en sväng till Vero moda där dom hade 70% på mycket kläder, det blev ett par jeans och en T-shirt, allt blev att kosta 150 kr, var in på MM och handlade sen upp till Manges mormor och fick lite blåbär och saft med mig hem till Mange.
Upp till Gurra och hjälpte henne sätta upp sin spegelvägg, men vi har ju världens sämsta skruvdragare så det tog lite tid. Hem och bakade tårtbotten för Mange fyller år imorgon men det blev bara en liten för han är ju sjuk så det får bli kalas en annan dag, lagat lite mat och sen sitter jag här, ska slänga mig framför TV´n en stund och bara slappa.

Grattis :)


Äntligen så känner jag mig bättre.

Långvarig, dryg förkylning men nu är jag äntligen på väg att bli bättre, skönt att vara tillbaka.
Imorgon börjar jag jobba efter semester och sjukdom, ska bli ganska skönt att se nåt annat än detta hus.
Tycker synd om Mange, han har börjat fått lika som mig tror jag, men det är ju nästan oundvikligt, kan ju inte låta bli att pussa på min älskling :)
Idag ska jag väl försöka få nåt gjort här hemma, dammsugaren måste nog få se ljuset nu, det var ju ett tag sen.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha en bra dag.

Sjuk

Den här förkylningen verkar inte ge med sig i första taget, känner mig helt matt, har ont i halsen och kroppen. Imorgon skulle jag börja jobba men har ringt och sjukskrivit mig, vill inte vara sjuk. Mina dagar består av att sova titta på film och korta stunder vid datorn, drygt. Ska gå och sova lite nu, hoppas man känner sig bättre efter vila, hoppas får man ju.
Har ca en miljoner saker att göra...

Har ca en miljoner saker att göra här hemma men orken finns inte, har ont i halsen, är trött och slö. Gräsklippning stod överst på listan men det kunde man stryka direkt för det regnar. Får väl försöka få undan lite tvätt, det finns ju lite att tvätta, skulle även vilja få lite möbler målade, men det får jag väl ta senare i höst kanske.
Vafan, sista veckan på semestern vill man ju hitta på nåt kul ju, dumma hals :(

I måndags var vi och köpte lilla pärlan, känns skönt att ha en bil till så jag kan ge mig in till stan även fast Mange jobbar.


Våran lilla pärla :)

För övrigt har Agnes varit helt tokgosig sen vi kom hem från Turkiet, det är nog husse och matte som gäller för henne :) Smilla är mest som vanligt, hon är nästan alltid gosig.


Stora pumanLilla puman

Hemma igen

Hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet :), Värme, sol och bad vid stranden och poolen. Första morgonen var jag ,Yvonne och Sandra ner och bokade turkiskt bad, det innebär att man blir renskrubbad från topp till tå, ansiktsmask och slutligen en oljemassage, det var riktigt skönt.
Annars är det stranden som gällt hela dagarna för det var nästan alltid fullt vid poolen men några dopp fick man sig där.
God mat och god dricka var det, man tjänar nog väldigt på att ha all inclucive, bara att hämta i baren.
Här kommer lite bilder.


Första kvällen ute på en öl.


Jag och Sandra passade på att ta en tur till Ullared
medans vi var inne i Side.

Jag och Adam provade på parasailing.

Vi var ganska törstiga hela dagarna :)
 

Grattis :)


RSS 2.0