Västerås

Var på fest med Mange i Västerås igår, det var jättekul. Mange åkte tidigt på dagen men jag åkte med Emilie och Emelie vid fem-tiden så vi kom lite senare. Supermysigt ställe hamnade vi på så vi kunde sitta ute för det var infravärme. Vi gick ut väldigt tidigt så vi skulle slippa kö, då hade vi tur för dom hade halva priset i baren före klockan elva så man hann handla lite billigare.

Är inte farligt slö idag heller, skönt, men det kommer väl kanske nån dag efter, får hoppas jag slipper.

I fredags var vi hemma hos Manges familj och grillade och tog lite vin, jag skulle nog kunna grilla varje dag för det är så gott, men då skulle man väl öka i vikt ganska fort :), det vill jag ju inte.

Grattis Mia


Klädparty

Är det nån som är intresserad av att gå på party med jättesöta barnkläder + lite åt mamma och pappa? Vill se om nån är intresserad innan jag bestämmer mig för att ha ett :)

Bokat och klart :)

Nu är det äntligen bestämt, vi drar till Side/Turkiet den 1 augusti. Många undrar, varför den tiden på året, men det är skönt att bara komma iväg och bara vara :)




Underbart :)


 
Vet inte om det är bokat än, men vi ska nog även på kryssning den 2 Maj, det ska oxå bli väldans roligt.



Snart ska jag ut och gå med Frida och hundarna, hoppas det är lite mer vindstilla idag.

Fryser!

Fy vad jag fryser, har stått i en het dusch, på med flanellpyjamas, morgonrock och ullstrumpor, tagit en kopp te men det verkar inte som det hjälper, jag fryser ändå. Tänk om man ändå hade ett badkar som man kunde ligga i tills man blir varm i hela kroppen, snart behövs det väl inte, men till hösten SKA jag ha ett badkar.

Idag har jag varit in på stan och fått hjälp med deklaration av vinsten på lägenheten, blev glatt överraskad när det visade att jag skulle få tillbaka lite pengar ändå :). Jag tycker ändå att det är förjävlig att man ska få skatta på en vinst, men det är väl bara att betala skatt och se glad ut.

Var och hämtade Elin och åkte runt och kikade lite på bilar (vill ha en till bil), åkte upp på lyviksberget och shoppade lite eller Elin handlade, jag kikade på saker som jag ska handla och så åt vi mjukglass på hillängen, det var gött men det kunde ha varit lite varmare i luften.

Promenad blev det till kvällen med Frida, en jätteskön promenad upp i skogen som vi gick här om dagen, men vi svängde in på en ny väg och kom rakt på de stora kossorna, tur att dom är instängda :) Frida ville klappa dom men det var ingen av dom som ville bli klappade.


Inga smådjur precis :)



Jag har ju även varit duktig idag och tvättar bilen men den behöver en rejäl avfettning för att den ska bli riktigt ren.                                                                    

Jobb, jobb, jobb

Tycker jag bara jobbar för tillfället, ska snart iväg och jobba sista skiftet denna vecka, sen är jag ledig måndag och så jobbar jag tisdag, onsdag och torsdag, men sen får jag iallafall en ledig helg, det ska bli skönt.

Igår var jag och Frida och utforskade en annan väg och den var inte så kul för det var blött överallt så det läckte in i skorna ganska fort, men det fanns stigar som går in från den stigen, jag tror vi tar nån sån nästa gång :)

Det är synd att det ska blåsa så kalla vindar annars är det ju nästan sommar, på dagarna iallafall. Nu är det minusgrader, enda positiva med det är att några fästingar kanske kolar, vi får hoppas iallafall.

Idag på eftermiddagen kommer Mamma, Elin och Malou med familj hit och vi ska grilla det ska bli mumma, men vi grillade igår med hemma hos Manges föräldrar, men det är ju så gott och så somrigt.

Nej nu ska jag bege mig mot jobbet.


Ha en bra dag :)

Drömmer mig bort, har svårt att somna.


Här vill jag vara nu :) UNDERBART!

Altanstädning idag

Idag har jag jobbat 7.30-13.00, ska jobba lika imorgon med.
Åkte till mamma efter jobbet och fick lite kaffe sen åkte vi och handlade på Lidl, MM och konsum, det är jobbigt när dom inte har allt man vill ha på ett ställe.

Väl hemma så påbörjade jag vårstädningen av altanen, men jag vill ju måla där ute oxå och köpa nya möbler men det hinns väl med än så länge :). Det är inte så vidare kul att tvätta alla dessa fönster på altan men det är bara att gilla läget och ta nåt i taget, vill påpeka att altanen är ca 7,20*4,10 m och det är fönster hela vägen runt.

Sen ringde Frida och det var dax för promenad, vi gick ca 1.5 timme, en jättehärlig promenad i skogen där vi aldrig har gått :) och hundarna gottade sig genom att rulla sig i människoskit, mysigt va haha, tur att det inte var mina hundar :), mer om promenaden på Fridas blogg.

Pyssel

Fick lite pysselsaker av mamma i födelsedagspresent så nu har jag pysslat lite :)
Två grattiskort:



Vi får se vem som får dom sen då :)

Annars händer inte så mycket just nu, har jobbat inatt sen hem och slöade lite, iväg igen på förflyttningsteknik, en utbildning vi får genom kommun.
Ska väl ta mig en promenad snart tror jag.

Kalas

Ja då har jag haft kalas idag, kom på igår att jag skulle ha det idag så det var bara att ställa sig och göra tårta, tyvärr var inte gästerna lika glupska som jag trodde så det blev en hel del kvar :), det går nog ner det med. Tack allihop för presenter och att ni kom :)




Mycket färgämnen är det :)

Vår!!


Idag har varit en bra dag

Grattis!


Påskhelgen

I fredags var jag och Mia på folkan, det är så roligt att träffa henne och gå ut, före så blev det som sagt var singstar och massa tjatter, sen in på stan, drack väl vin hemma men väl ute blev det bara lite vatten, skönt att spara lite pengar med, och så slipper man den värsta huvudvärken när man vaknar.

Igår var vi på födelsedagsfest, jag var nykter och chaufför till Mange :), väldigt skönt idag på morgonen även fast man känner sig lite seg för det blev sent.
Jag var med en stund på festen sen följde jag med Emelie en sväng till stallet när hon skulle natta hästarna, stora bestar det där och fina är dom, tänk att man tycker att stall luktar gott, det är konstigt det där :).

Åkte senare upp till mamma och somnade på hennes soffa en stund tills Mange ringde strax före två och ville åka hem, kändes onödigt att åka hem och lägga sig när man skulle in till stan igen.

Idag kommer Yvonne hit, vi ska rensa lite sly i våran lilla skogsdunge, det är bra att börja i tid så det inte hinner bli blad på, då blir det jobbigare att klippa. Annars vet jag inte vad dagen har att bjuda på, det visar sig väl.

Imorgon blir det jobb igen, det var en kort helg för mig, har bara varit ledig lördag och söndag men det blir ju lite storhelgs OB och det är alltid välkommet :).
På kvällen imorgon blir det middag vid Manges mormor, vet inte om det blir en traditionell påskmiddag eller nåt annat men maten är alltid god när vi är där och äter :)


Bakis?? Nej inte så farligt...

Vad skönt det är när man vaknar dagen efter och känner sig hyfsat pigg :). Idag är vi bjudna på födelsedagsfest, åker med dit en vända men utan alkohol, börjar nog bli gammal när man inte orkar tvådagars längre :).

Igår fick vi besök av en liten söt påskkärring (Tuva) & idag har det varit tre stycken här och plingat på, tur att vi köpte lite godis igår så man hade nåt att ge.



Underbart med vår :)

Folkan!

Sitter och väntar på att Mia ska komma, har tagit mig ett glas vin mums, vi ska väl snacka lite skit och sen sjunga singstar och så blir det folkan, vore kul att träffa några gamla klasskamrater, om det är nån som kommit hem över påsk, det är ju inte allt för ofta man träffar nån.
Kul ska vi ha iallafall :)



Ha en bra helg!

Glad påsk


Grattis :)


Äntligen klar!

Nu har jag gjort om i gästrummet, skönt att få det städat igen men jag misstänker att det inte kommer ta så lång tid innan det är kaos :). Jag tror jag är världsbäst på att städa och rensa ETT rum och medans jag håller på med det blir det stökigt i hela huset, vet inte hur jag bär mig åt, en dålig vana.

Idag har jag för övrigt varit till Nisses och lite andra affärer i Smedjebacken med Frida och Tuva, köpte inte så mycket men helt tomhänt blev jag inte :)
Ska väl snart ta en promenad med Frida och hundarna i det vackra vårvädret.


Resultatet i gästrummet.

Fick mig en liten arbetshörna oxå.

Sååå gott!!!

Ikväll blir det grillpremiär hos Manges föräldrar, det finns nog inget godare än grillat mums, kanske att man tar en öl till, det är smaskigt, men bara en för imorgon ska jag upp och jobba dygn.

        

Har jobbat natt inatt eller jag började 14.00 igår och slutade 8.00 imorse, har satt om lite växter här hemma och suttit ute en del, det är så fruktansvärt skönt att sitta på trappen det är ju som sommarvärme :).
Nu längtar jag till semestern, men vi har väl inget inplanerat, vi får se om det blir en utlandsresa det vore ju skönt.
Det är nästan enda gången på året då jag kan koppla av alldeles och bara vara, är ju helt underbart utom att jag är lite flygrädd men det brukar gå bra så fort vi har kommit upp i luften :)

Vårbilder :)















UNDERBARA VÅR :)

Underbar vårpromenad :)

Idag har jag jobbat 7.30-13.00, min långledighet är slut. Var upp en sväng och tog en kaffe mad mamma sen hade jag tandläkartid och det tog ca 5 min och så fick jag en ny tid om tre månader för att se om dom kan rotfylla då, tur att jag inte känner nåt i den tanden.

Väl hemma slog jag en pling till Frida för vi skulle åka till bergslagsodlingar men hon föreslog att vi skulle gå och det gjorde vi rätt i, det var helt underbart ute, nu är det vår :) vi har en krokus i rabatten och jag har sett en fjäril, känner att jag blir piggare oxå, bara det fina vädret håller i sig nu då.

Malins dotter har fått ett namn, hon ska heta Nellie:)

Vårstädning & promenad

Idag har jag ägnat mig åt att vårstäda i vardagsrummet, jag har dammat, tvättat fönster, bytt gardiner och dammsugit, känner mig så duktig, tänkte att jag tar ett rum i taget annars ska jag vara och plocka med precis allting och då blir jag aldrig klar med vårstädningen.




Nya gardiner är uppe.

Frida och jag har varit ute på en skön promenad i vårsolen, vi hade fyra hundar med oss, och det gick ju bra, iallafall när vi kunde släppa dom så dom inte trasslade in sig hela tiden. Vi har nu gått varje dag denna vecka, det känns så skönt när man har tagit sig i kragen och kommit ut, nu får vi fan ta och hålla det här med promenader dagligen :)

RSS 2.0