Åker snart

Snart ska jag åka in till stationen och ta ett tåg till Örebro där Malin hämtar upp mig och vi beger oss vidare till Karlsborg. Ska bli roligt att träffa Malin och Mattias och "Lars" hehe. När vi väl är i Örebro så blir det väl en tur till Ikea oxå, alltid kul att gå och kika där, tänk bara om man hade lite mer pengar så man kunde shoppa loss ordentligt. Får se om vi kanske tar en tur till Tidaholm, där jag gick gymnasiet, synd att man inte har nån kontakt med nån där längre, men man får väl kanske gå och äta världens godaste pizza iallafall :).
På torsdag åker jag hem och sen på fredag ska vi åka på kryssning, det ska bli så jäkla roligt att åka med er tjejer.
(Jenny du behöver inte vara nå orolig det kommer gå superbra)

Ha det bra allihopa!

Skruvat ihop en säng

Har skruvat ihop en våningsäng idag, försöker att få ordning på gästrummet nu. Agnes och smilla blev glada av att få varsin säng :)


Agnes ligger i överslafen.


Smilla ligger nere.

Vid lunch träffade jag Mia och Wilmer på stan, han är så söt och charmig den lilla plutten :)
Vi var och åt på åhlens och så gick vi och tittade lite i affärer, det är så tråkigt att träffas så sällan, men man bor ju en liten bit ifrån varann oxå.
Nej nu ska jag röja lite.

Grattis


Hedemora

Har varit i Hedemora idag med mamma, hon skulle till nån tandläkare, som vanligt när jag och mamma gör nåt så kommer vi alltid för tidigt, tur att det var ett fik öppet så vi slapp stå ute och frysa. En kopp kaffe och en kokosboll kl 9.30 hör inte till vanligheten men gott var det. Jag köpte även världens mysigaste tofflor, tycker jag själv.


Titta vad söta

Är lika trött idag som igår, orkar inte göra nånting känns det som, det får bli en slappdag till.

Seeeg

Är så trött och seg, men det är nog inte bara jag. (jäkla pissväder) blir så trött, kan det inte komma bara snö istället för snöblandat regn :(
I morse gick jag upp kl 9 och masade mig iväg till Manges mamma för att gå med hundarna, dom var så duktiga så, dom till och med lyssnade på mig, duktiga vovar :)


Bamse

Kenai

Mange skjutsade sen in mig på stan där jag träffade mina jobbarkompisar, vi var och åt lunch på China town (det är sååå gott) sen på personalmöte.
När jag kom hem så slocknade jag en stund, en behövlig vila kan jag lova. Ska väl försöka få nåt gjort idag, om jag orkar.

Ha´t bra!

Jobbat

Har nu jobbat ett dygn, det gick väldigt bra. Tog en promenad igår, kändes som man skulle blåsa bort men annars var det skönt att komma ut.
Idag ska jag med Malou på ljusparty och sen börjar jag jobba kl 17 igen för en som är sjuk, det är bra att tjäna ihop lite timmar:)  Slutar imorgon kl 8 sen är jag långledig, ska bli skönt. Jag får försöka bli klar med kaosrummet då och sen ska jag om jag har bil åka till Malin i Karlsborg.

see ya!

Söta lilla Agnes

Jippi!!!

Det blir kryssning ändå, ska ta en semesterdag, hade fler dagar kvar än jag trodde hi hi....
Den 28 november bär det av med tåg till stockholm, det ska bli så roligt att åka med er tjejer :)
Kul att ha nåt att se fram emot. En till sak jag ser fram emot är att jag kanske ska åka till min Malin nästa vecka och titta på deras nya hus och umgås, det var ett tag sen nu som vi träffades.

Inte ensam :)

Jag behöver nog aldrig känna mig ensam när Mange jobbar, för våran lilla katt (Smilla) ska oftast vara där jag är, så här ser det ut nästan jämt när jag sitter vid datorn.



Det är kroppskontakt som gäller för den här lilla gosen : )

Jag är så duktig

Har idag börjat rensa i vårat kaos rum, det blev väldigt mycket gjort och mycket kastat, Yvonne kom hit och hjälpte mig och det var nog bra för jag är väldigt dålig på att göra mig av med saker. Får nu se om man lyckas få ett mysrum där inne som Pontus, Alva och andra gäster får sova. Sen så småningom ska det bli barnkammare när vi får en liten bebis =).

Det blev ingen kryssning för min del, jag jobbar den helgen, tråkigt. Men det blir väl fler gånger (eller hur tjejer?)
Nej nu ska jag gå och jobba lite mer i gästrummet sen blir det nog tidig säng för mig.

Kram Kram

Huvudvärk..

Fick idag sån fruktansvärd huvudvärk så jag fick sätta mig på golvet och krypa ihop, fy det kändes som det ilade och dunkade i hela huvudet. Man blir ju livrädd när det gör så ont, men nu har det mesta gått över, skönt att det inte varade så länge. Jag är väl säkert spänd.

Annars har jag jobbat inatt sen var jag hemma hos Manges farmor och badade badkar, jag vill så gärna ha ett badkar det är så mysigt att krypa ner. Efter det var jag på löne/utvecklingsamtal på jobbet, hoppas att man får sig en lönehöjning : )
När Mange kom hem så åkte vi till Frida, Tomas och Tuva, Mange fixade nåt på datorn och så fick vi fika, Tuva är ju så gullig och go. När Mange skulle åka hem så tog jag och Frida med oss hundarna på promenad, även fast det regnade så var det skönt att ut och gå lite, tycker att vi ska försöka att träffas oftare och ta en promenad varje dag vore inte så dumt = ). Blev prat om bla att kanske åka på kryssning, det skulle vara jätteroligt. 

Västerås

I helgen var jag och Mange i Västerås på fest, det var roligt. Vi var hemma hos Manges kompis sen drog vi ut på krogen och rockade loss. På förfesten åt vi god mat och drack rikligt med öl, eller Mange drack som vanligt Smirnoff ice i mängder =). Lite singstar blev det så klart oxå, det är riktigt roligt att sjunga även fast jag inte är så väldigt bra på det. Jag tog lite kort, men jag vet inte vad jag har gjort riktigt för det är röda ögon på nästan alla bilderna. Här kommer lite bilder iallafall.

   

   

     

    

     

     

Fixat i hemmet

I natt har jag jobbat min första natt på nya schemat 14-08, det var mycket bättre att jobba så och få gå hem på morgonen än förut då vi jobbade 20-12.30. Jag har inte ens behövt sova middag idag så det var en bra natt.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och strykt gardinerna till vardagsrummet och satt upp (köpte dom i ullared) det är inte en dag för sent : ), det blev mysigt tycker jag själv.



Imorgon åker jag med Mange till Västerås på fest, kul att göra nåt med min älskling, det blir allt för sällan. Har packat med mig madrass, kuddar och täcken, hoppas bara att det får plats i bilen.

För att kunna känna lycka måste man nån gång vara olycklig.

Kalas



Idag har jag jobbat förmiddag och sen var jag på P-möte. Efter mötet kom min syster och hämtade mig för hon skulle ha kalas, jag proppade väl i mig av alla godsaker så jag orkade knappt smaka på glasstårtan som hon hade gjort, hon hade även bakat allt annat fikabröd och man måste  ju smaka på alla sorter : ) (Hon är så jäkla bra på att baka)

Har fortfarande lite ont i halsen och nästäppa men det är iallafall bättre, det är jag glad för. Snart börjar Äntligen hemma, tycker att det är så kul med heminredningsprogram, jag kollar nog på de flesta, va kul det skulle va om nån kom hem till mig och gjorde om. Jag tycker att det är kul att fixa i hemmet själv men tyvärr så tycker inte min sambo om det så mycket, det kostar ju och så blir det ju väldigt rörigt när man håller på, så ska man ha tid oxå, men med mitt nya schema som man är nio ledig på så kanske man ska ta och göra nåt åt hemmet.

Lev livet, det går inte i repris

RSS 2.0