Jobbar hela tiden

Har jobbat natt hela helgen så man blir lite trött. I fredags så hade vi födelsedagskalas för Mange, han blev hela 25 år, han fick ny gräsklippare, så nu får vi hoppas att det blir lite roligare att klippa gräset.

I lördags var vi på kräftskiva i brunnsvik, det var kul, men kl 20 började jag jobba så jag fick inte dricka nåt till mina kräftor lite tråkigt men festen var kul så länge den varade, skönt att vakna på morgonen utan huvudvärk : )

1-årskalas

I lördag var vi även på ett-årskalas i saxdalen, det var Wilmer som fyllde år, jag tycker att han har växt jättemycket, men så träffar man dom så sällan oxå. Men den 29 augusti ska jag och Mange ta en tripp till Karlstad och hälsa på Mia, Niklas och lilla Wilmer, det ser jag fram emot : )

Kräftskiva


I fredas fiskade vi kräftor i haggeån, det var roligare än vad jag trodde. Sen på lördan var det kräftskiva, tycker inte jättemycket om kräftor men jag åt väl ett par stycken iallafall. En och annan öl blev det förstås.

Busisar

Känns så skönt att Agnes och Smilla har busat lite utan att morra eller fräsa. De blir nog vänner till slut får vi hoppas, dom är ju så goa bägge två
Hos pappa med syster och barnen

Idag var jag min syster och hennes barn hos pappa som bor utanför Sala, det var jättemysigt hus dom bodde i. Pontus och Alva badade vedeldad tunna, så var vi ute i skogen och hittade lite kantareller. God mat fick vi oxå, det blev en heldag på landet.


Jag och pappas papegoja som kunde prata.


Pontus och Alva i badtunnan, dom är så fina mina syskonbarn.


Här har vi min syster Malou.


Pappas och Carinas hus

Min stora tjej


Måste väl dela med mig av min stora tjej Agnes, hon är hela 8 år min lilla puma

Smilla


Detta är våran nya familjemedlem Smilla, hon är så go och söt, bara busar sover och äter. Agnes våran stora katt är väl inte helt överlycklig, men det går ganska bra.

Jag och Mange i turkiet

Underbart och varmt, jag vill tillbaka

RSS 2.0